|

Cardozo'ya 15 Milyon Euro'luk teklif

Portekiz basını, Benfica'da forma giyen Oscar Cardozo'nun Fenerbahçe yolunda olduğunu ileri sürdü. 2014 yılına kadar Portekiz ekibiyle sözleşmesi bulunan 29 yaşında golcü oyuncu bu sezon 46 maçta 29 gol attı

00:00 - 2/06/2012 Cumartesi
Güncelleme: 02:34 - 2/06/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Cardozo'ya 15 Milyon Euro'luk teklif
Cardozo'ya 15 Milyon Euro'luk teklif

Fenerbahçe'nin, Benfica'nın golcü futbolcusu Oscar Cardozo için 15 milyon euro teklif ettiği iddia edildi. Bu iddia Portekiz'in Record Gazetesi'ne ait. Haberde Benfica'nın, Hollanda ekibi Twente'de forma giyen genç golcü Luuk de Jong'u transfer etmek istediği, bu nedenle de Cardozo'yu Fenerbahçe'ye satabileceği ifade edildi. Benfica'nın, Oscar Cardozo'nun bonservisinden gelecek parayla Luuk de Jong'u transfer edebileceği, bu nedenle Paraguaylı oyuncuyu mutlaka satmak istediği vurgulandı. Paraguay Milli Takımı'nda da forma giyen 29 yaşındaki Cardozo'nun, Benfica ile 30 Haziran 2014 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Cardozo, bu sezon oynadığı toplam 46 maçta 29 kez fileleri havalandırdı. F.Bahçe'nin ayrıca Brezilya Ligi'nin en iyi genç forvetlerinden bir tanesi olarak gösterilen Diego Mauricio'yu yakın takibe aldığı öğrenilirken yönetimin 21 yaşındaki oyuncunun kulübü Flamengo ile pazarlık masasına oturmak istediği belirtildi. Oyun stilinin Drogba'ya benzerliğinden dolayı 'Drogbinya' lakabıyla anılan Mauricio, 2010 yılından bu yana Flamengo formasıyla çıktığı 49 maçta 6 gol kaydetti.


Selçuk ve Cristian ile 1 Gökhan Gönül ile 2 yıl

Fenerbahçe, sözleşmeleri sona eren Selçuk Şahin, Cristian Baroni ve Gökhan Gönül ile nikah tazeledi. Selçuk'un sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanan sarı-lacivertliler, anlaşmanın 1 yıl uzatıldığını bildirdi. 2014 yılına kadar F.Bahçe ile sözleşmeleri bulunan Cristian'ın mukavelesi 1, Gökhan Gönül'ün ise 2 yıl uzatıldı. Selçuk'un twitter hesabından imzaya yorumu, 'Fenerbahçe benim icin hayattır. Bu büyük camiaya 1 yıl daha hizmet edebilecek olmaktan dolayı çok mutluyum' oldu. Selçuk Şahin, 2003-04 sezonunda beri F.Bahçe'de forma giyiyor.



12 yıl önce