|

Cardozo'ya alternatif aranıyor

Trabzonspor'un Paraguaylı golcü futbolcusu Oscar Cardozo'nun tatilde belindeki sakatlığın nüksetmesi, bordo mavili takımda forvet oyuncusu transferini gündeme getirdi.

Yeni Şafak
14:12 - 14/06/2015 Pazar
Güncelleme: 11:16 - 14/06/2015 Pazar
DHA

Tatilini geçirdiği Portekiz'de belindeki ağırları artan Oscar Cardozo'nun yarın doktoruna muayene olacağı ve büyük ihtimalle operasyon kararı alınabileceği bildirildi. Trabzonspor, bu yüzden forvet transferinde elini çabuk tutmaya karar verdi. Ligde sakatlıklar nedeniyle tam verimli olamasa bile takımın skor yükünü çeken Cardozo'nun ameliyat olduğu takdirde ligin ilk haftalarına yetişmeyecek olması, bordo-mavili yönetimi sıkıntıya soktu.



Bordo-mavili takımdaki diğer forvet oyuncuları Yatabare ve Waris'ten beklenen verimi alamadığı için göndermek isteyen teknik direktör Ersun Yanal ve Sportif Direktör Süleyman Hurma, ortaya çıkan Cardozo'nun bu durumu üzerine harekete geçti.



Görüşmeler sürüyor

Gole dönük orta saha oyuncuları Geoffrey Bia ve Albin Ekdal konusunda temaslarını sürdüren Bordo-Mavililer, ayrıca Celtic'in İsveçli forveti John Guidetti ve Medicana Sivassporlu Aatıf için de görüşmelerine ara vermeden devam ediyor.


Bu arada Slovak oyuncu Kucka ve Dinamo Moskovanın savunmacısı Douglas Franco da bordo mavililerin transfer listesinde bulunan diğer oyuncular oluyor

#Trabzonspor
#Oscar Cardozo
#Geoffrey Bia
9 yıl önce