|

Cardozo'ya partner arıyor

Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına start verirken, teknik direktör Ersun Yanal, geleceğin takımını kurmak için Avrupa ile Trabzon arasında adeta mekik dokuyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/04/2015 Salı
Güncelleme: 22:12 - 13/04/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Gelecek sezonda şampiyonluk ve Avrupa'da başarılı olma parolasıyla yola çıkacak olan Trabzonspor'da transfer rotası belirlenirken, teknik direktör Ersun Yanal'ın ilk gözdesi Mevlüt Erdinç. Onur, Bosingwa, Mehmet Ekici ve Cardozo gibi tecrübeli oyuncuların iskeletini oluşturacağı yeni sezon kadrosuna, çok koşan ve gelecek vaadeden genç isimleri de eklemek için kolları sıvayan Teknik Direktör Ersun Yanal, özellikle Oscar Cardozo'ya partner arayışı içerisinde. Bordo-mavililer geçen sezon da transfer etmek isteyip başarılı olamadığı Saint Etienne'nin Türk forveti Mevlüt Erdinç'i Cardozo'nun yanına en doğru isim olarak görüyor. Mevlüt'ü ikna için büyük yol kat eden bordo-mavililerin listesinde Mains'den Yunus Mallı, Hannover'den Kenan Karaman ve Herta Berlin'den Tolga Ciğerci gibi gurbetçi oyuncular da mevcut.



EKDAL İÇİN ERKAN DEVREDE


Hafta sonu İtalya'da Cagliari'nin İsveçli oyuncusu Albin Ekdal'ı izleyen ve beğendiği öğrenilen Ersun Yanal'ın, bu transfer için milli takımdan arkadaşı olan Erkan Zengin'i de devreye sokacağı belirtildi. Ekdal'la görüşecek olan Erkan'ın transferde aşama kaydedilmesinde büyük yardımı olması bekleniyor. Trabzonspor'un ayrıca Bursaspor'dan Şener, Gençlerbirliği'nden Tosiç, Werder Bremen'den Junuzoviç gibi oyuncularla da ilgilendiği belirtildi.



Aslan: Tek hedefimiz galibiyet


Pazar günü sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, iddialı açıklamalarda bulundu. Bu sezon şampiyonluk hedeflerinden uzaklaştıklarını ancak Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyleyen Aslan, "Her maçta olduğu gibi Galatasaray maçında da tek hedefimiz galibiyet. Taraftarlarımızı zaman zaman kötü futbol oynayarak üzdük. Onların da gönlünü almak durumundayız. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz olayın bilincinde. Elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz" dedi. Aslan, iç sahada başarılı sonuçlar aldıklarını vurgulayarak, "İç saha başarımız deplasman maçlarına yansısaydı zirvede olurduk. Galatasaray'ı da yenerek iç saha başarımızı sekteye uğratmadan yolumuza devam etmek istiyoruz " diye konuştu.




#Bosingwa
#Mehmet Ekici
#Cardozo
#trabzonspor
9 yıl önce