|

Çare Arda ve Burak

Süper Kupa finalinde kulübede oturunca küskünleri oynayan, Terim'in 'Ben dahil herkesin yeri dolar' demesiyle ayrılacağı iddiaları kuvvetlenen Burak Yılmaz ile F.Bahçe ve G.Saray'ın transferi için kapıştığı Arda Turan, Arsene Wenger'in listesinde…

.
00:00 - 19/08/2013 понедельник
Güncelleme: 00:28 - 19/08/2013 понедельник
Yeni Şafak
Çare Arda ve Burak
Çare Arda ve Burak

Avrupa basınında dün Galatasaray'ı yakından ilgilendiren iki iddia vardı. Süper Kupa finalinde oyuna girmediği için mutsuz olan, takımdan ayrılması gündemi meşgul eden Burak Yılmaz ile, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transferi için yarıştığı Atletico Madridli Arda Turan için Arsenal'in devrede olduğu kaydedildi.

Arsenal'in sezonun ilk maçındaki 3-1'lik Aston Villa yenilgisi takımda işlerin iyi gitmediğini bir kez daha gözler önüne serdi. Forvet takviyesi konusunda Luis Suarez girişimlerinden sonuç alamayan 'Topçu'ların rotayı Burak Yılmaz'a çevirdiği bildirildi.

25 MİLYON EURO BÜTÇESİ VAR

İngiliz basınında Burak'ın daha önce Arsenal ile ilgili kullandığı ılımlı ifadelerin transferi kolaylaştıracağı kaydedilirken İngiliz kulübü yetkililerinin golcü oyuncu için 25 milyon Euro bütçe ayırdığı öne sürüldü.

ARDA İÇİN 26 MİLYON POUND

İspanyol As Gazetesi ise Arsenal'in Arda Turan için 26 milyon Pound'luk bir teklif hazırlığında olduğunu vurguladı. Haberin ayrıntılarında Arda'nın son iki sezonda yakaladığı müthiş çıkışın Wenger'i etkilediği yazıldı.

Burak yine yedek

Süper Kupa finalinde 120 dakikada kulübede oturan, bu duruma zafere sevinmeyerek tepki gösteren Burak Yılmaz'ın bugünkü maça da yedek başlaması bekleniyor.

92 günlük hasret bitiyor

Gaziantepspor maçıyla sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Arena'da taraftarıyla 92 gün sonra buluşacak. Kendi seyircisi önündeki son maçını geride kalan sezonun son haftasında, 18 Mayıs Cumartesi günü oynayan Galatasaray, aradan geçen 92 günün ardından yeniden seyircisinin önüne çıkacak.

45 bin ile rekor kombine kartı satışı gerçekleşen G.Saray'ın ligdeki ilk sınavında tribünlerin tıklım tıklım dolması, Arena'da büyük bir coşku olması bekleniyor.


11 лет назад