|

Carew Fener'de

Ronaldo, Adriano, Gudjohnsen derken F.Bahçe, A. Villa'da oynayan Beşiktaş'ın eski santrforu John Carew ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardı. Yıllık 3.5 milyon euro verilecek 28 yaşındaki Norveçli golcünün kulübüne de 6 milyon euro ödenecek.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 28/06/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:33 - 28/06/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Carew Fener'de
Carew Fener'de

Roberto Carlos'un transferinden sonra sessizliğe bürünen F.Bahçe, ikinci transfer bombasını John Carew'le patlattı. Ronaldo, Adriano ve Gudjohnsen gibi oyuncularla temas halinde bulunan sarı-lacivertliler, Aston Villa'da oynayan Beşiktaş'ın eski santrforu Carew ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardı. Yıllık 3 milyon 500 bin euro verilecek Norveçli golcü için Aston Villa'ya da 6 milyon euro ödenecek.

Ocak ayında Milan Baros takasıyla Lyon'dan A.Villa'ya gidip 2009'a kadar sözleşme imzalayan Carew'in tranfserini Alex'in menajeri Figger bitirdi. Lyon'dayken Norveçli yıldıza Beşiktaş'la yapılan anlaşma gereği, “Türkiye'de başka takımda oynayamaz” şartı getirilmişti. Ama ocak ayında A.Villa'ya geçen Carew'in transferi için engel kalmadı. F.Bahçe'de yabancı sayısı 9'a çıktı.


Ali Bilgin de tamam

Antalyaspor'un paylaşılamayan yıldızı Ali Bilgin F.Bahçe'nin oldu. Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Ali Bilgin'in transferi konusunda F.Bahçe ile anlaştıklarını açıkladı. Ali Bilgin için uzun süredir Antalyaspor ile pazarlık halinde olan F.Bahçe yönetimi, devreye G.Saray'ın da girmesinin ardından çalışmalarını hızlandırdı ve oyuncunun kulübüyle anlaştı. Ali Bilgin ile daha önce anlaşan sarı-lacivertliler, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ile de bonservis konusunda da tam olarak anlaştı.



17 yıl önce