|

Carson'da işlem tamam

Bursaspor, dün sağlık kontrollünden geçirdiği İngiliz kaleci Scott Carson'a bugün 3 yıllık sözleşmeye imza attıracak. Yeşil-beyazlılar, daha önce prensip anlaşmasına vardığı İskoç sağbek Steve Whittaker ile Kamerunlu orta saha oyuncusu N'Guema'yı da imza atmak üzere Türkiye'ye davet ettiği öğrenildi.

00:00 - 24/06/2011 Cuma
Güncelleme: 23:32 - 23/06/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Carson'da işlem tamam
Carson'da işlem tamam

Bursaspor, uzun uğraşlardan sonra Bursa'ya getirdiği kaleci Scott Carson'dan sonra diğer transferlere yöneldi. Timsah'ın İngiliz ekibi West Bromwich'dan transfer ettiği Carson, dün Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrollünden geçti. 26 yaşındaki İngiliz file bekçisinin bugün Atatürk Stadı'nda kendisini 3 yıllığına yeşil-beyazlı formaya bağlayacak sözleşmeye imza atması bekleniyor. Bursaspor Transfer Komitesi Üyesi Erkan Kamat bundan sonraki hedeflerinin Rangerslı Steven Whittaker ile Kamerunlu Landry N'Guemo olduğunu söyledi. Kamat, “İlk transferimizi alnımızın akıyla gerçekleştiriyoruz. Diğer mevkilere düşündüğümüz oyuncuları da getirmek için bugünden itibaren girişimlere başlıyoruz. Whittaker ile N'Guemo'yu biran önce getirmek istiyoruz. Bu iki oyuncunun dışında sürprizlerimiz olacak. 1 veya 2 tane daha oyuncu transfer edeceğiz” dedi. Transferinde Miller'ın da büyük katkısı olan Vhittaker ile Nancy Kulübü ile sözleşmesi sona eren ve 3 yıllığına el sıkışılan Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N'Guemo'nun imza atmak üzere çağrıldığı öğrenildi.


Yeşil-beyazlılar 4 maç yapacak

Bursaspor'un 7-21 Temmuz tarihlerinde yapacağı Avusturya kampının maç programı belli oldu. 7 Temmuz'da Avusturya- ya gidecek olan yeşil-beyazlılar, burada 4 hazırlık maçı yapacak. İlk hazırlık maçını 10 Temmuz- da Romanya'nın Steau Bükreş takımıyla yapacak Bursaspor, 12 Temmuz- da Hırvat ekibi Hajdut Split ile karşılaşacak. 16 Temmuz'da PSV ile oynayacak Yeşil-beyazlılar, son maçını 20 Temmuz- da İngiltere temsilcisi Leiceister City ile yapacak.



13 yıl önce