|

Cech gemileri yaktı: böyle giderse...

Uzun yıllardır kalesini koruduğu Chelsea'de bu sezon yedek kulübesine mahkum kalan ünlü kaleci Petr Cech, Londra kariyerine son vermeyi düşünüyor.

Maçkolik
00:00 - 8/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 12:16 - 8/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Cech gemileri yaktı: böyle giderse...
Cech gemileri yaktı: böyle giderse...

Atletico Madrid'de geçirdiği üç sezonun ardından dünyanın sayılı kalecileri arasına giren ve bu yaz Mourinho'nun ısrarları sonucu Londra'ya dönen Thibaut Courtois, Petr Cech'in yerini almış durumda. Arsenal maçının 67. dakikasında Courtois'nın sakatlanmasından sonra kaleye geçen Petr Cech, öncesinde sadece Lig Kupası'ndaki Bolton maçında forma şansı bulabilmişti.

Euro 2016 elemelerinde Cuma günü Türkiye'ye karşı forma giyecek olan 32 yaşındaki file bekçisi, Czech Radio'ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Beni Chelsea'de yeterince tanıdıklarını düşünüyorum ve şu anki durumun da hiç hayal ettiğim gibi olmadığını biliyorlardır. Euro 2016'da Milli takımla olabilmem için, yedek bekleyip oynamayı bekleyecek vaktim yok. Şu ana kadar kulüpten kimseyle görüşmedim ancak bu şekilde devam eder ve bir gelişme olmazsa bir çözüm bulmak zorunda kalacağım."

Chelsea ile 2016 yazına kadar mevcut sözleşmesi bulunan Cech, 2004'te Fransız ekip Rennes'den 7 Milyon Pound karşılığında transfer edilmişti.

10 yıl önce