|

Cedric Carrasso: En çok Drogba'da zorlandım

Galatasaray'ın Fransız kalecisi Cedric Carrasso kulüp dergisine verdiği röportajda en zorlandığı futbolcuyu ve en beğendiği Türk oyuncuyu açıkladı.

Yeni Şafak
12:58 - 8/12/2017 Cuma
Güncelleme: 13:06 - 8/12/2017 Cuma
IHA
Carrasso, Galatasaray formasıyla bu sezon yalnızca Türkiye Kupası'nda 1 maçta forma giydi.
Carrasso, Galatasaray formasıyla bu sezon yalnızca Türkiye Kupası'nda 1 maçta forma giydi.

Sarı-kırmızılıların bu sene kadrosuna kattığı Fransız kaleci Cedric Carrasso, kulüp dergisinin 172. sayısına açıklamalarda bulundu.

Carrasso'nun sözlerinden öne çıkanlar şöyle;


"Futbol kariyerime son verirdim"
  • Tüm bu süre boyunca doğal olarak bir kaleci olarak oynadım ve kendimi motive etmek doğal bir refleks haline geldi. Sahaya çıktığım zaman en iyi performansımı sergilemek isterim, bu nedenle Türkiye’de hala bu mesleği yapmaya devam ediyorum. Eğer çalışmak için motivasyon bulamasaydım ve her zaman formayı giyip sahaya çıkan kaleci olmayı tercih etseydim, futbol kariyerime son verirdim.

"Galatasaray'ı kendime benzetiyorum"
  • Galatasaray'ın büyük kulüp olduğunu biliyordum ancak bunu gözümle görmemiştim. Daha önce bu kadar büyük kulüp görmedim. Bugün burada karşılaştığım şeylerden dolayı çok mutluyum. Galatasaray'ı kendime benzetiyorum. Ben de tüm kariyerim boyunca bir şeyleri kazanmak için çok fazla mücadele ettim. Ayrıca kulüp içerisindeki çalışan insanların da mükemmel olduğunu söylemeliyim. Burada çalıştığım her günden keyif alıyorum. Stat konusuna girmiyorum bile çünkü taraftarlar muhteşem bir atmosfer yapıyorlar. Burada geçirdiğim zaman boyunca böylesine mükemmel bir aile içinde olmak çok keyifli bir duygu.
"En çok Drogba zorladı"

Carraso, kariyerinde en fazla Galatasaray'da bir dönem futbol oynayan dünya yıldızı Didier Drogba tarafından zorlandığını söyledi. Başarılı kaleci, Türkiye'den de Trabzonspor'un milli futbolcusu Yusuf Yazıcı'nın iyi bir futbolcu olduğunu belirtti.


#Cedric Carrasso
#Galatasaray
6 yıl önce