|

CELİL FENER'Lİ

Sarı-Lacivertliler, Samsunspor'lu Celil'in transferini de bitirdi. Yıldız futbolcu dün bir yıllık sözleşme imzaladı. Zola'nın transferi de yeniden gündeme geldi

.
00:00 - 1/06/2000 Perşembe
Güncelleme: 15:51 - 8/05/2014 Perşembe
Yeni Şafak
CELİL FENER'Lİ
CELİL FENER'Lİ
Sözleşme bir yıllık

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Samsunspor'un başarılı futbolcusu Celil ile bir yıllığına anlaşmaya vardı. Kulübü tarafından 1.6 trilyonluk bonservis ücretiyle satışa çıkarılan yıldız futbolcuyla dün yapılan görüşmelerde her konuda anlaşmaya varıldı. Dün Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Celil, bu transferden 300 milyar alacak.

Zola umudu bitmedi

Fenerbahçe'de transferi bilmeceye dönen Gianfranco Zola, yine gündeme oturdu. Başkan Aziz Yıldırım, 6 Haziran'da kesin kararını açıklayacağını söyleyen İtalyan futbolcu Zola'nın transferinden umudunu kesmedi. Yıldırım, "Çok önemli bir futbolcudan cevap bekliyoruz" diyerek bu transferi sonuna kadar bekleyeceklerinin sinyalini verdi.

Yabancılar beklemede

Yabancı futbolcu transferini Zola'nın transferine göre ayarlayacak olan F.Bahçe yönetimi, bu transferleri 6 Haziran'a kadar askıya aldı. İtalyan futbolcunun Sarı-Lacivertli takıma gelmesi halinde diğer futbolcular için rota İtalya'ya çevrilecek. Aksi takdirde diğer alternatiflerin transferi için girişimlere başlanacak.


24 yıl önce