|

Celta Vigo'da Emre Mor problem çıkarmaya devam ediyor

İspanya La Liga takımlarından Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor, kulübünde sorun olmaya devam ediyor. Genç futbolcuyla ilgili son sıkıntı ise hocasına yalan söylemesi.

Yeni Şafak
18:17 - 6/01/2019 Pazar
Güncelleme: 18:39 - 6/01/2019 Pazar
Yeni Şafak
Emre Mor, A Milli Takımımızın formasını 15 kez giydi 1 de gol attı.
Emre Mor, A Milli Takımımızın formasını 15 kez giydi 1 de gol attı.

Emre Mor, takımında yeni bir krize yol açtı. Milli futbolcu, hastalığı nedeniyle bir hafta aradan sonra ilk kez antrenmanlara çıktı. Ancak İspanyol basını, genç futbolcunun yılbaşında Dubai'ye gittiği ve orada parti yaptığını iddia etti.

Sporx'te yer alan habere göre; Celta Vigo Teknik Direktörü Miguel Cardoso, ''Emre, yılbaşından sonra ilk kez takımla birlikte antrenmana çıktı. Yılbaşını da hasta geçirmişti. Doktor, evde dinlenmesini söyledi. Geçen gün antrenmana gelecekti ama kendini iyi hissetmiyordu. Bugün ilk kez antrenmana katıldı ve sağlığı yerinde gözüküyor'' diye konuştu.

Miguel Cardoso'ya Emre Mor'un yılbaşını Dubai'de geçirdiği iddialarının sorulması üzerine teknik adam sert bir cevap verdi ve şöyle konuştu;

''Eğer Emre, söylendiği gibi Dubai'ye gitmişse benim için öldü demektir. Yılbaşı günü Emre bana mesaj attı. Kendisini hasta hissettiğini söyledi. Ertesi sabah ise evine doktor yolladım. Kahvaltıdan önce doktor, eve gitti. Sonra doktorla da konuştum ve Emre'nin evde olduğunu söyledi.''


#Emre Mor
#Celta Vigo
5 yıl önce