|

Celtic'in Van Persie korkusu

Celtic antrenörü John Kennedy, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie'nin 32 yaşında olmasına rağmen hala üst düzey bir futbolcu olduğunu belirterek, "Hollandalı futbolcu bizim için çok büyük tehdit olacak. Perşembe günü bize karşı ilk 11'de başlamazsa çok şaşırırım" dedi.

Yeni Şafak
12:27 - 29/09/2015 Salı
Güncelleme: 09:38 - 29/09/2015 Salı
DHA

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda perşembe günü Fenerbahçe ile karşılaşacak İskoç ekipin A Takım antrenörü John Kennedy, sarı-lacivertli takımın Beşiktaş ile oynadığı maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda izledi.



'Hala üst düzey bir futbolcu'

İskoçya'ya dün dönen ve Fenerbahçe ile ilgili gözlem raporunu sunan Kennedy, sarı-lacivertli takımın Hollandalı yıldızı Robin van Persie'nin kendileri için en büyük tehlike olduğunu söyledi. Van Persie'nin oyuna girdikten sonra maça büyük etkisi olduğunu vurgulayan John Kennedy, "Van Persie, Fenerbahçe'nin en iyi forveti. Perşembe günü bize karşı ilk 11'de başlamazsa çok şaşırırım. 32 yaşında ve kariyerinin son döneminde olmasına rağmen, hala üst düzey bir futbolcu. Pazar günü Beşiktaş maçında attığı gol mükemmeldi. Kalenin önünde çok sakin oluyor. Burada bir akıllılık var. Hala bacaklarını çok iyi kullanıyor ve kesinlikle bir futbol beyni var. Bu, bazen futboldaki en önemli şeydir. Perşembe günü bizim için çok büyük bir tehdit olacak. Defansımız çok dikkatli olmalı" diye konuştu.



Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ve futbolcularıyla bir değişimde olduğunu da vurgulayan Celtic antrenörü Kennedy, "Çok etkili oyuncuları var. Robin van Persie ve Nani gibi birçok üst düzey futbolcusu var. Çok zor bir maç olacak. A kalite oyunumuzu oynarsak, 3 puan alabileceğimizi düşünüyorum" ifadesini kullandı.

#celtic
#fenerbahçe
#uefa avrupa ligi
#John Kennedy
9 yıl önce