|

Celustka bitti bitiyor

Trabzonspor, Hırvat Cale'nin yerine almak istediği Çek futbolcu Ondrej Celustka'nın transferinde sona yaklaştı. Her konuda anlaşılan 22 yaşındaki savunma oyuncusu haber bekliyor. Bordo-mavili ekibin yabancı kontenjanını boşalttıkları anda bu oyuncunun geleceği belirtildi.

00:00 - 29/06/2011 Çarşamba
Güncelleme: 00:53 - 29/06/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Celustka bitti bitiyor
Celustka bitti bitiyor

Transfer çalışmalarında hız kesmeyen Trabzonspor'da gitmesine kesin gözle bakılan Hrjove Cale çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürürken bir yandan da menajeri aracılığıyla kendisine takım bakıyor. Cale'nin yerine Ondrej Celustka gelecek. 22 yaşındaki genç savunmacının Trabzon- dan onay beklediği ve Trabzon'a gelmek için gün saydığı belirtildi. Bu arada Alanzinho ile yakından ilgilenen Rosenburg'un bu transferi gerçekleştirmesi durumunda Monaco- nun yıldızı Park Chu Young getirilecek.

PEŞİNDEN KOŞUYORLAR

Park Chu Young'un peşinde birçok kulüp olduğu Trabzonspor bu oyuncuyu kaçırmamak için bağlantıları sıcak tuttuğu belirtildi. Bu arada yabancı statüsünün arttırılması konusunda ortaya atılan iddiaların yürürlüğe geçirilmesi durumunda Bordo-Mavililer iki oyuncuyu da kadrosuna katacağı ifade edildi. Yönetici Tuncay Bekiroğlu Ondrej Celustka transferini bu hafta içinde bitebileceği ifade edildi.


Colman'dan 5 yıllık imza

Trabzonspor, Arjantinli yıldız futbolcusu Gustavo Alejandro Colman'ın sözleşmesini 5 yıl uzattı. Böylece Gustavo Alejandro Colman, 2015-2016 sezonu sonuna kadar bordo mavili ekibin formasını giyecek. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Arjantinli oyuncunun, Trabzonspor'dan sezon başına 1 milyon 155 bin Euro alacağını belirtildi.



13 yıl önce