|

Celustka kariyer yaptı

Trabzonspor'un İnter'i yendiği maçın tek golünü atan Çek futbolcu, "Trabzonspor benim için bir sıçrama noktası. Başarı için daha gayretli olmalıyız" dedi.

00:00 - 16/09/2011 Cuma
Güncelleme: 01:39 - 16/09/2011 Cuma
Yeni Şafak
Celustka kariyer yaptı
Celustka kariyer yaptı

Trabzon'u İnter karşısında zafere taşıyan golü atan Çek futbolcu Ondrej Celustka, takımının kendisi için büyük bir şans ve sıçrama noktası olduğunu söyledi. Celustka, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında kendisiyle Almanya'nın Stuttgart ve Werder Bremen takımlarının kendisiyle ilgilendiğini ancak Şenol Güneş faktörü ve Trabzonspor'un daha istekli olması nedeniyle tercihini buradan yana kullandığını belirtti. Trabzonspor'un kendisi için büyük bir şans ve sıçrama noktası olduğunu kaydeden Celustka, “Trabzonspor, ülkenin önde gelen kulüplerinden biri ve dolayısıyla hedef her zaman yüksek. Böyle olunca, olabilecek en büyük hedefleri koymalısınız. Benim içimde taşıdığım, büyüklerimden öğrendiğim bir sloganım var; 'İkinci sıradan saldırmak, birinci sıradan saldırmaktan daha iyidir.' Kim bilir, Avrupa'da daha olumlu ve yeni sürprizler yapmak için gayretli olmamız lazım” dedi.


UEFA'da maçın adamı Colman

İnter'i 1-0 mağlup ederek 3 puanla tanışan Trabzonspor'da, UEFA maçın adamı olarak Arjantinli oyuncu Colman'ı gösterdi. Maç içerisinde üstün bir çaba gösteren ve hem hücuma, hem de savunmaya yaptığı katkılarla takımın direncini artıran Colman, Zokora ile çok iyi anlaştıklarını söyledi.


13 yıl önce