|

Cengiz Ünder İtalya'yı sallamaya devam ediyor

Roma formasıyla çıktığı son 2 maçta 3 gol atıp 1 de asist yapan Cengiz Ünder, Udinese deplasmanında takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Milli futbolcu attığı golden sonra büyük bir sevinç yaşarken Serie A'daki gol sayısını 4'e çıkardı.

Yeni Şafak
18:31 - 17/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 16:16 - 18/02/2018 Pazar
Yeni Şafak
Cengiz Ünder, Roma formasıyla son 3 maçta 4 gol atıp, 1 asist yapma başarısı gösterdi.
Cengiz Ünder, Roma formasıyla son 3 maçta 4 gol atıp, 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Roma formasıyla çıktığı son 2 maçta 3 gol atıp 1 de asist yapan Cengiz Ünder, Udinese deplasmanında takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

İşte milli yıldızımın karşılaşmaya damga vuran golü;


"Cengiz Ünder durdurulamaz"

Roma Kulübü, maçın ardından resmi Twitter hesabından takıma 3 puan kazandıran golleri atan Cengiz Ünder ve Perotti'ye teşekkür etti. Milli futbolcunun fotoğraflarıyla ayrı bir paylaşım daha yapan İtalya temsilcisi, "Cengiz Ünder durdurulamaz" ifadelerini kullandı.

  • Cengiz Ünder, son dönemdeki başarılı performansının ardından Roma'nın Udinese maçı öncesinde çıkardığı kitapçığın kapağında da yer almıştı. 20 yaşındaki milli futbolcunun fotoğrafının altına "Mamma Il Turco" (Anneciğim, Türkler!) deyimine yer verilmişti.

Roma'nın Hellas Verona'yı 1-0 yendiği 23. hafta maçında takımının tek golünü kaydeden kanat oyuncusu, 5-2 kazanılan geçen haftaki Benevento karşılaşmasında ise 2 gol ve 1 asistle yıldızlaşmıştı.


Beneventeno maçına da damga vurmuştu

Cengiz Ünder, geçtiğimiz hafta oynanan Benevento maçında 2 gol atıp bir de asist yapmıştı. Milli futbolcumuz attığı gollerin ardından asker selamı vererek Mehmetçik'e mesaj göndermişti.

Benevento maçının kahramanı olan Cengiz Ünder için takımın teknik direktörü Di Francesco, övgü dolu ifadeler kullanmıştı. Francesco, 20 yaşındaki oyuncunun Roman'nın yeni saha lideri olabileceğini ifade etmişti.


#Roma
#Cengiz Ünder
#Udinese
6 yıl önce