|

Cengiz Ünder Roma derbisinde ne yaptı?

Serie A'da oynanan Lazio-Roma mücadelesinden gol sesi çıkmadı. Milli futbolcumuz Cengiz Ünder bu karşılaşmaya yedek kulübesinde başlarken ikinci yarıda oyuna dahil oldu ve 36 dakika sahada kaldı. Cengiz Ünder oyuna girdikten sonra etkili bir görüntü çizerken 80. dakikada rakibi Radu'nun oyundan atılmasında başrol oynadı. Son dakikalarda Dzeko'ya servislerde bulunan futbolcu takımı adına olumlu işler yapsa da mücadele 0-0 sona erdi.

Yeni Şafak
01:33 - 16/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:50 - 16/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Cengiz Ünder, Lazio maçında oyuna sonradan dahil oldu ve etkili oynadı.
Cengiz Ünder, Lazio maçında oyuna sonradan dahil oldu ve etkili oynadı.

Roma'daki Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede Lazio, Roma'yı konuk etti. İki takım da yakaladığı pozisyonlardan yararlanamayınca mücadele golsüz sona erdi.

Cengiz Ünder sonradan girdi

Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, 55. dakikada Patrik Schick'in yerine oyuna girdi. Oyuna dahil olduktan sonra etkili bir görüntü çizen milli futbolcumuz 80. dakikada Radu.'nun atılmasında başrol isimlerden biriydi. Savunma arkasına yaptığı koşuda faul alan oyuncu bu pozisyonda rakibinin ikinci kartla atılmasını sağladı.

Son dakikalarda da Edin Dzeko'ya servisler yapan Cengiz Ünder, skoru değiştiremese de taraftarın beğenisini kazanan bir oyun sergiledi.


Cengiz'in servisi ve Edin Dzeko'nun kaçırdığı pozisyonlar;


#Cengiz Ünder
#Roma
#lLazio
6 yıl önce