|

Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü Beşiktaş'ın kapısından döndü

Beşiktaş'ın eski altyapı direktörü Gökhan Keskin; Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü ve Ahmet Kutucu'yu isteyip de alamadıklarını ifade ederken, Mitrovic'in transferiyle ilgili de dikkati çeken açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
16:30 - 9/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 16:48 - 9/03/2019 Cumartesi
Diğer
Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü A Milli Takım'ın en önemli yıldızlar ı arasında yer alıyor.
Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü A Milli Takım'ın en önemli yıldızlar ı arasında yer alıyor.

Gökhan Kesin, Beşiktaş kendi dönemindeki transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Keskin, Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü ve Ahmet Kutucu'yu istediklerini ancak transferlerin gerçekleşmediğini söyledi.

TRT Spor'da katıldığı programda konuşan Gökhan Kesin'in konuyla ilgili açıklamaları şöyle;

"İmzaya kalmıştı ama olmadı"
  • "Beşiktaş'ta çalışırken Cengiz'i, Çağlar'ı, Ahmet Kutucu'yu almak için rapor verdik. Çağlar imzaya kalmıştı ama olmadı. Biz scout ekibi olarak raporu veririz, transferi yapıp yapmamak yönetimin işi. Herkes kendi işini yapmalı. Mesela bir yöneticimiz geldi, ilk etapta her şeyine kefilim dedi sonra her işe karışmaya başladı. Aslında kendi işi tekstil ama benim yaptığım işe karıştı. Herkes kendi bildiği işi yapmalı."
"Paramız yok' dediler Mitrovic'i aldılar"
  • "Kolombiyalı futbolcuyu almak istiyorduk. 'Paramız yok' dediler. Kolombiyalı'nın alınmasını çok istedim. Şu anda Santos'a transfer oldu. 800 bin dolar verseydik çocuğu alıyorduk. 'Paramız yok' dediler ertesi gün Mitrovic (4,3 milyon euro) alındı."


#Gökhan Keksin
#Beşiktaş
5 yıl önce