|

Cengiz Ünder'i 'Barcelona' maçında izlediler

Roma'da başarılı bir performans sergileyen ve Barcelona maçında yaptığı asistle tarihi zaferi getiren milli futbolcumuz Cengiz Ünder, Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer gündeminde. Roma Olimpiyat Stadında bir çok 'scout'un takip ettiği mücadelede Cengiz Ünder'i takip eden kulüp de ortaya çıktı.

Yeni Şafak ve
10:35 - 11/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:51 - 11/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Cengiz Ünder, Barcelona maçında yaptığı asistle takımına tarihi zaferi getirdi.
Cengiz Ünder, Barcelona maçında yaptığı asistle takımına tarihi zaferi getirdi.

Başakşehir'den 13 milyon 700 bin euro bonservis bedeliyle Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, İtalya'daki kariyerinin ilk sezonunda başarılı bir performans sergiliyor.

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ilk maçta Shakhtar Donetsk'e gol atan milli futbolcumuz Barcelona ile oynanan rövanş mücadelesinde de tarihi zaferi getiren golde asisti yapan isim oldu.

Avrupa devlerinin gündemine girmeyi başaran milli oyuncumuz dün karşılaşmayı izleyen scoutlar tarafından takip edildi. Cengiz Ünder'e en çok ilgiyi gösteren kulübün ise Manchester City olduğu öğrenildi.

  • Hatırlanacağı üzere İngiliz ekibi sezon başında da Cengiz Ünder'i istemiş ancak Başakşehir ile anlaşma sağlanamamıştı. Milli futbolcunun gelişimini yakından takip eden Manchester City'nin oyuncunun performansına göre ilerleyen zamanlarda Roma'nın kapısını çalabileceği belirtiliyor.

#Günaydın

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Barcelona
#Cengiz Ünder
#Roma
6 yıl önce