|

Cenk Tosun şampiyonluk favorisini açıkladı

Everton forması giyen milli futbolcu Cenk Tosun, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili, "Başakşehir böyle devam ederse şampiyonluğun favorisi olur" yorumunda bulundu.

Yeni Şafak
12:06 - 11/11/2018 Pazar
Güncelleme: 12:19 - 11/11/2018 Pazar
Diğer
Cenk Tosun bu sezon Everton formasıyla Premier Lig'de 5'i ilk 11 olmak üzere 10 maça çıktı. Milli futbolcu bu maçlarda 2 gol kaydetti.
Cenk Tosun bu sezon Everton formasıyla Premier Lig'de 5'i ilk 11 olmak üzere 10 maça çıktı. Milli futbolcu bu maçlarda 2 gol kaydetti.

Beşiktaş'tan rekor bonservis bedeliyle Everton'a transfer olan Cenk Tosun Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Türkiye’de üç büyüklerin sezona çok iyi başlamamasını yorumlayan başarılı futbolcu, şampiyonluğun en büyük adayının Başakşehir olduğunu ifade etti.

Goal'e konuşan Cenk Tosun'un Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili açıklaması şöyle;

  • "Artık eskisi gibi üç tane takımın domine ettiği bir lig yok. Bu çok güzel bir şey bence. Üçünden biri şampiyon oluyordu ya da Trabzonspor oluyordu. Artık öyle değil. Başakşehir olsun, Bursaspor olsun, bu takımlar büyük takımları zorluyorlar. Başakşehir birkaç yıldır göze hoş gelen bir futbol oynuyor. Hak ettikleri yerdeler. Böyle devam ederlerse şampiyonluğun da en büyük adayı Başakşehir."

#Cenk Tosun
#Başakşehir
#Everton
5 yıl önce