|

Cenk Tosun şampiyonluk favorisini açıkladı

Everton forması giyen milli futbolcu Cenk Tosun şampiyonluk favorisinin Başakşehir olduğunu belirtirken, eski takımı Beşiktaş'ın ligi 2. sırada bitirmesini umut ettiğini söyledi. Başarılı futbolcu, ayrıca Burak Yılmaz ve Kagawa transferleriyle ilgili de dikkati çeken yorumlarda bulundu.

Yeni Şafak
11:30 - 17/03/2019 Pazar
Güncelleme: 11:49 - 17/03/2019 Pazar
Diğer
Cenk Tosun bu sezon Everton formasıyla çıktığı 25 resmi maçta (bin 111 dakika) 3 gol atarken 3 de asist yaptı.
Cenk Tosun bu sezon Everton formasıyla çıktığı 25 resmi maçta (bin 111 dakika) 3 gol atarken 3 de asist yaptı.

Kariyerini Premier Lig ekiplerinden Everton'da sürdüren Cenk Tosun, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı ve Burak Yılmaz ile Kagawa'nın Beşiktaş'a transferleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

TRT Spor'a konuşan Cenk Tosun'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Keşke sezon başında alsaydık"
  • "Devre arasında Beşiktaş nokta transferler yaptı. Burak ağabey olsun Kagawa olsun. Keşke bu transferleri sezon başında yapsaydık daha başarılı olabilirdik diye düşünüyorum."
"Favorim Başakşehir"
  • "Beşiktaş büyük bir camiadır. Taraftarları hiçbir zaman desteğini eksik etmemiştir. Bu saatten sonra şampiyonluk zor gibi gözüküyor. Benim şampiyonluktaki favorim Başakşehir. Beşiktaş'ın ligi ikinci sırada bitirmesini ümit ediyorum."
"Zamanı geldiğinde döneceğim"
  • "Arkadaşlarımı ve İstanbul'u özlüyorum ama burayı da çok seviyorum. Burada severek futbol oynuyorum. Buraya temelli yaşamaya gelmedik. Biz buraya ülkemizi ve bayrağımızı temsil etmeye geldik. Zamanı geldiğinde Türkiye'ye döneceğiz."


#Cenk Tosun
#Beşiktaş
#Burak Yılmaz
#Başakşehir
5 yıl önce