|

Cenk Tosun'un alternatifi Lucas Joao

Gelecek sezon Avrupa kupalarında yer almak için mücadele veren Beşiktaş, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için de düğmeye bastı. Siyah-beyazlılar, İngiltere ekibi Reading'de forma giyen Lucas Joao için temasa geçti.

09:34 - 17/03/2023 Cuma
Yeni Şafak
Cenk'in yerine düşünülen Joao'nun güncel piyasa değeri 2 milyon euro
Cenk'in yerine düşünülen Joao'nun güncel piyasa değeri 2 milyon euro

Beşiktaş, önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılmak için ligde önemli bir mücadele veriyor.


Teknik direktör Şenol Güneş'in talep ettiği kadronun bir kısmını ara transferde kuran siyah-beyazlılar, sezon sonu için de şimdiden hazırlanmaya başladı. Beşiktaş forvet hattına yapacağı takviye için rotasını İngiltere'ye çevirdi. İngiltere Championship ekiplerinden Reading'in golcüsü Lucas Joao ile ilgilendiği iddia edilen siyah-beyazlıların bu konudaki en ciddi rakibi Suudi Arabistan ekibi ise Al Shabab.


Bonservis bedeli yok

İngiltere'den Sky Sports'un haberine göre sezon sonu sözleşmesi bitecek Joao için her iki takım da menajeriyle irtibata geçti. 29 yaşındaki Angola asıllı Portekizli futbolcu için Reading Kulübü'nden şu ana kadar yeni sözleşme talebi gelmedi.


Bu sezon 27 maçta 5 golü bulunan Joao'nun sezon sonunda tüm seçeneklerini değerlendirmek istediği öğrenildi. Beşiktaş'ın bu girişimdeki en büyük nedeninin, Cenk'in takımdan ayrılma ihtimali olduğu ifade edildi.





#Beşiktaş
#Lucas Joao
#Şenol Güneş
1 yıl önce