|

Cenk Tosun'un İngiltere'deki komşuları

Beşiktaş'tan rekor bonservis bedeliyle Everton'a transfer olan milli futbolcu Cenk Tosun, İngiltere'deki yaşamına dair açıklamalarda bulundu. Geçici olarak Manchester'da bir apartman dairesinde yaşadığını ifade eden golcü oyuncunun komşuları ise dikkati çekti.

Yeni Şafak
09:25 - 21/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:45 - 21/03/2018 Çarşamba
Diğer
Cenk Tosun Everton formasıyla çıktığı 7 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi.
Cenk Tosun Everton formasıyla çıktığı 7 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi.

Everton'a kısa sürede ayak uyduran ve çıktığı son 3 maçta 4 gol atarak Premier Lig'de adından söz ettirmeyi başaran Cenk Tosun, İngiltere'deki yaşamı hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Fanatik'e konuşan milli futbolcunun röportajından bazı bölümler şöyle;
"Guardiola bizim apartmanda"
  • "Şu anda eşim Ece’yle birlikte geçici olarak Manchester’da bir apartman dairesinde yaşıyoruz. Manchester City menajeri Pep Guardiola da bizim apartmanda. Aynı zamanda İlkay Gündoğan ve Leroy Sane de burada. İlkay’la sık sık görüşüyoruz, yemek yemeğe gidiyoruz. Ama Guardiola’yla hiç denk gelmedik. Çünkü sabah 6’da evden çıkıp gece geç dönüyormuş. İlkay’ın dediğine göre adam tam bir işkolik ama City maçı öncesi beni takibe alabilir. (Gülüyor). Kaldığımız yer gayet güzel ama eşimle ev bakıyoruz. Daha güzel bir yer bulursak oraya geçeceğiz."
"Güneşe hasret yaşıyorlar"
  • "Burada trafik soldan işliyor. Bu konuda ilk etapta biraz sıkıntı yaşamıştım. İlk 2 hafta adapte olmakta çok zorlandım ama sonradan alıştım. Burasıyla ilgili olarak bir başka temel konu hava durumu... Hava genel olarak hep kapalı ve yağmurlu. İngilizler güneşe hasret yaşıyor. 10 derecede güneşi görenler şort, tişört, terlikle geziyor. Camdan dışarıya kollarını çıkaranlar falan var. Ben soğuğu seviyorum Almanya’dan da alışkınım benim için sorun yok."

#Cenk Tosun
#Everton
6 yıl önce