|

Cesare Prandelli: Takımın başındayım

Alp Yalman, Mustafa Denizli'yi; Duygun Yarsuvat Lucescu'yu düşünüyor. Prandelli ise 4. yıldız hedefinden vazgeçmiş değil

Taha Güvendi
00:00 - 4/10/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:11 - 4/10/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Cesare Prandelli: Takımın başındayım
Cesare Prandelli: Takımın başındayım

Galatasaray başkan adayları, seçildikleri takdirde yeni teknik adamlarla yola devam etmeyi düşünse de teknik direktör Cesare Prandelli, takımın başında kalmaya devam edeceğini dile getirdi. "İstifa edecek" haberlerini yalanlayan İtalyan teknik adam, "Hiçbir yere gitmiyorum. Şampiyonluk için, 4. yıldız formamıza işlemek için şevkimi, çalışma, kazanma arzumu hiç kaybetmedim ve işimin başındayım" dedi. Prandelli, bu düşüncelere hakim olsa da başkan adaylarından Alp Yalman'ın göreve gelmesi halinde teknik direktörlük için Mustafa Denizli'yi düşündüğü, Duygun Yarsuvat'ın ise listesindeki Abdurrahim Albayrak ile Lucescu'ya teklif götüreceği kaydedildi.

İrfan Aktar listeleri açıkladı

G.Saray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, dün GS TV yayınında başkan adayları Alp Yalman ve Prof. Dr. Duygun Yarsuvat'ın listelerini açıkladı. Adnan Polat döneminin yöneticileri Işın Çelebi ve Taner Aşkın, Alp Yalman''ın listesinde yer alırken, Aysal'la görev yapan Mete İkiz ve Ebru Köksal Yarsuvat''ın listesinde kendilerine yer buldu. Yarsuvat''ın listesinde dikkat çeken bir başka isimse Abdurrahim Albayrak oldu.

10 yıl önce