|

Cevat Güler'e Anadolu'dan teklif yağıyor

G.Saray'a başında çıktığı 6 maçı da kazandıran tecrübeli teknik adam vitrinini büyüttü. Anadolu takımları Cevat Hoca için yarışa girdi.

00:00 - 6/05/2008 Salı
Güncelleme: 01:02 - 6/05/2008 Salı
Yeni Şafak
Cevat Güler'e Anadolu'dan teklif yağıyor
Cevat Güler'e Anadolu'dan teklif yağıyor

Feldkamp'ın ayrılmasıyla kondisyoner olarak çalıştığı G.Saray'da teknik direktörlük görevini üstlenen Cevat Güler, 6 haftalık performansıyla en çok rağbet gören teknik adamlardan birisi oldu. Sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı 6 maçı da galibiyetle kapatan tecrübeli teknik adama, bir çok Anadolu kulübünden teklif geldiği öğrenildi. Feldkamp, G.Saray'da yılda 1.5 milyon euroya görev yaparken, Cevat Güler antrenör olarak ayda 9 bin YTL maaş alıyordu. Yönetimin tecrübeli teknik adama özel prim vermeyi planladığı belirtildi.


Anadolu takımlarından teklifler aldığını saklamayan Cevat Güler şu an için G.Saray'ın şampiyonluğundan başka bir şey düşünmediğini söyledi. Tekliflere kapısının kapalı olduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Uzun yıllar hizmet verdiğim G.Saray'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Yeni teknik heyet geldiğinde durumum belli olacak. Ancak istemezlerse G.Saray'dan ayrılırım” dedi. Güler'in karşılaşma sonra yenilen 3 gol nedeniyle kızgın olduğu, genç futbolcuları yaptıkları hatalar nedeniyle uyardığı kaydedildi.



16 yıl önce