|

'Cezalar yüzünden avantajımızı kullanamıyoruz'

Gaziantepspor, pazar günü sahasında yapacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk, aldıkları cezalardan dolayı seyirci avantajını kullanamadıklarını söyledi.

Yeni Şafak
18:17 - 29/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 18:24 - 29/04/2015 Çarşamba
DHA

Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Okan Buruk, sezon başından bu yana yaklaşık 2 milyon lira ceza aldıklarını için maddi ve manevi olarak zarar gördüklerini söyledi. Galatasaray karşısında sahaya koydukları performanstan memnun olduğunu dile getirerek Buruk, şöyle dedi:



"Takım olma bilincini sahaya yansıttık. Kaptırdığımız kolay toplarla kalemizde pozisyonlar verdik. Büyük maçlarda biraz daha inanmak gerekiyor. Büyük takımlarla oynadığımız maçlarda başa baş mücadele sergiliyoruz. Oyuncularımın performanslarından memnunum. Daha iyisini yapabilirdik. Son dakikalarda gol yemek üzüyor."



Gençlerbirliği'ni yenmek istediklerini belirten Buruk, cezalar yüzünden maçta 2 tribünün kapalı olacağını hatırlattı. Ligin en formda takımlarından biriyle karşılaşacaklarını söyleyen Buruk, Galatasaray maçında sakatlanan takım kaptanı Elyasa Sümenin sezonu kapattığını açıklarken şöyle konuştu:



"Dar kadromuz içinde önemli oyuncularımızın sakatlığı bizi biraz sıkıntıya soktu. Oyuncularımın hepsine çok güveniyorum. Kadromuzda şans bulamayan genç oyuncular da var. Genç oyunculara ligin sonuna kadar şans vermeyi düşünüyorum."


Galatasaray karşısındaki mücadelelerinin daha iyisini ortaya koyacaklarını dile getiren Chibuike ise, "Galatasaray maçındaki mücadelemiz bizi sonraki maçlara daha iyi hazırlanmamızı sağlayacaktır. Galatasaray maçına nasıl hazırlanıyorsak, bu maça da öyle hazırlanıyoruz" dedi.



Gaziantepsporlu futbolculardan Arokoyo ise Gençlerbirliği karşısında iyi mücadele sergileyip 3 puanı alan taraf olmak istediklerini kaydetti.


#gaziantepspor
#okan buruk
#cezalar
#iç saha
9 yıl önce