|

Chelsea'de ilk hedef Barcelona'nın yıldızı

Chelsea 13 yıllık kariyerine dün yaptığı resmi açıklama ile son noktayı koyan Frank Lampard'ın boşluğunu doldurmaya çalışıyor. İlk hedef Barcelona'nın İspanyol yıldızı Cesc Fabregas.

Dha
00:00 - 3/06/2014 Salı
Güncelleme: 11:12 - 3/06/2014 Salı
Yeni Şafak
Chelsea'de ilk hedef Barcelona'nın yıldızı
Chelsea'de ilk hedef Barcelona'nın yıldızı

Arsenal'de başlayan futbol kariyerine Barcelona'da devam eden Fabregas geçen sene istenilen performansı gösteremeyince Barcelona'da gözden düştü. Eski takımı Arsenal'in de ısrarla istediği Fabregas için Mourinholu Chelsea 30 milyon Pound gibi astronomik bir bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda. 27 yaşındaki İspanyol için Premier Lig şampiyonu Manchester City'nin de adı geçiyor. Cesc Fabregas için kapışan İngiltere'nin devlerinde zaferin kimin olacağı futbol dünyasının yeni merak konusu oldu.

Barcelona'da Koke atağı

Yaşlanan orta sahasını gençleştirmeyi amaçlayan Barcelona'da ilk hedef Atletico Madrid'in genç orta saha oyuncusu Koke. Bu sene oynadığı futbol ile Atletico Madrid'in şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan İspanyol yıldız için Barcelona dışında diğer Avrupa kulüpleri de sırada. Şu an tatilde olan ve 'dinlenmeye çok ihtiyacım var' diyen Koke, Barcelona'ya transfer sorusuna, "Barcelona dünyanın en iyi takımlarından biri ve eğer adınız Barcelona ile anılıyorsa demek ki futbol adına doğru yoldasınız. Ama benim aklımda sadece Atletico Madrid var ve önümüzde ki sezon planımda Atletico Madrid forması giymek" dedi.


10 yıl önce