|

Chelsea'ye İstanbul'da 'Sıcak' karşılama

Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında 26 Şubat Çarşamba günü Galatasaray'la karşılaşacak olan Chelsea İstanbul'a geldi.

Aa
00:00 - 24/02/2014 Pazartesi
Güncelleme: 22:13 - 24/02/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Chelsea'ye İstanbul'da 'Sıcak' karşılama
Chelsea'ye İstanbul'da 'Sıcak' karşılama

Sabiha Gökçen Havalimanı'na özel uçakla inen İngiliz ekibini, bir grup Galatasaray taraftarı karşıladı. Havalimanından çıkışta Galatasaray lehine tezahüratlar yapan taraftarlar, Chelsea'den bazı oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Futbolseverler, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'ya yoğun ilgi gösterdi.

Son idman Kemerburgaz'da

Geniş güvenlik önlemleri altında otobüslerine binen Chelsea teknik heyeti ve oyuncuları, polis eskortu eşliğinde konaklayacakları Four Seasons Bosphorus Oteli'ne gitti. İngiliz ekibi maç öncesinde yarın Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek ve ardında karşılaşma öncesi son antrenmanını yapacak.

İstanbul'a getirilen Chelsea oyuncuları şunlar:

Petr Cech, Mark Schwarzer, Henrique Hilario, John Terry, Gary Cahill, David Luiz, Ashley Cole, Cesar Azpilicueta, Branislav Ivanovic, Tomas Kalas, Nathan Ake, Frank Lampard, John Mikel Obi, Ramires, Oscar, Eden Hazard, Andre Schurrle, Willian, Fernando Torres, Samuel Eto'o, Demba Ba.

Öte yandan Ocak ayında transfer edilen Nemanja Matic ve Mohamed Salah ise daha önce Şampiyonlar Ligi'nde forma giydikleri için Galatasaray'a karşı mücadele edemeyecek.


10 yıl önce