|

Cicinho'dan Beşiktaş itirafı

Medicana Sivasspor'un 35 yaşındaki Brezilyalı yıldızı Cicinho, Brezilya basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
18:51 - 3/04/2016 Pazar
Güncelleme: 15:57 - 3/04/2016 Pazar
Diğer

Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Cicinho ilk olarak Türkiye'deki yaşamı hakkında konuştu. Cicinho,'Brezilyalılar'ın kafasında Türkiye hakkında kötü bir algı var. Ancak burada her şeyin çok organize ilerlediğini söyleyebilirim. Statlar çok güzel ve geniş güvenlik önlemleri mevcut. Brezilyalılar da burada her zaman iyi karşılanıyorlar ve bütün bunlar benim buraya uyum sağlamam yardımcı oldu. Burada günlerimi hep sağlıklı geçirmeye çalışıyorum. Gece en geç 11'de yatağa gidiyorum, sağlıklı yemek yiyorum ve kendime bakıyorum' ifadelerini kullandı.



'Yönetici olmamı istiyorlar'

İlerleyen yaşına rağmen futbolundan bir şey keybetmediğini de belirten Brezilyalı oyuncu,'Yaşıma rağmen ligin en çok koşan ve mücadele eden oyuncularından biriyim. Şimdilik futbola veda etme gibi bir düşüncem yok çünkü benden daha genç olanlardan bile daha iyi hissediyorum. Haziran ayında buradaki sözleşmem sona erecek ama şimdilik geleceğimi çok fazla düşünmüyorum. Sivassporlu yöneticiler benden kulüpte kalıp Türkçe öğrenerek kulübün sportif direktörü olmamı istiyor. Burada geçirdiğim ilk 2 sezonda Beşiktaş'tan transfer teklifi aldım ancak Sivasspor Başkanı beni bırakmak istemedi. Türkiye'de kulüp yönetimi müsaade etmediği sürece, her takım istediği takımdan dilediği oyuncuyu alamıyor' açıklamasında bulundu.




'Kendime geldim'

Son olarak Real Madrid'deki günleri hakkında da konuşan Cicinho,'Eskiden Cafu'nun veliahtı olarak anılıyordum. Real Madrid'e transfer olduğumda her şeyi kazandığıma inandım ve çok kötü bir hayat yaşamaya başlamıştım. Geç yatıyordum ve neredeyse her gün alkol kullanıyordum. Dolayısıyla da başarılı olamadım. Daha sonra Roma'ya transfer oldum ve havaalanında beni 12.000 taraftar karşıladı ki sadece Batistuta'yı karşılamaya o kadar taraftar gitmişti. Roma'da da aynı sorunlar devam etti ve yenilenmeye karar verdim. Artık alkolu bıraktım ve ayaklarım yere basıyor. Hala hazırlık maçlarında sahaya çıktığım zaman tüylerim diken diken oluyor' şeklinde konuştu.



2013 yılında Medicana Sivasspor'a transfer olan Cicinho 87 maçta 29 kez takım arkadaşlarını golle buluşturmayı başardı.



#Futbol
#Sivasspor
#Cicinho
8 yıl önce