|

Cihat Arslan: Diktatör değilim

İstanbul Başakşehir yenilgisiyle kümede kalma umutları iyice tükenen Balıkesirspor'da göreve geldikten sonra 2'nci maçını da kaybeden teknik direktör Cihat Arslan, "Despot ya da diktatör değilim" dedi.

Yeni Şafak
12:43 - 10/05/2015 Pazar
Güncelleme: 09:47 - 10/05/2015 Pazar
DHA

Okan ve Hasan'ı antrenmana geç kaldıkları için kadro dışı bırakan, takımdan ayrılmak isteyen Ronald Vargas ve Vitor Gomes'i gönderen Cihat Arslan, "Ben lidersem, herkes bana ayak uydurur. Ben gruba uymam. Zaten gruba uyanlar, şu anda evlerinde oturuyor" diye konuştu. Dışarıda gezmeye, eğlenmeye, sohbete itirazı olmadığını, ancak sahaya çıkıldığında iş istediğini dile getiren Cihat Arslan, şöyle devam etti:



"Bu söylediklerim, benim için de geçerli. Biz sahanın içinde çalışmak ve iş üretmek için varız. Paralar ödenmeyebilir, takım düşebilir, moralsizlik olabilir. Ama dünya başımıza yıkılmadıktan sonra biz vazifemizi yapmak zorundayız. Çünkü bizim mesleğimiz bu. Tiyatro sanatçısı, (Ben bugün tiyatroya çıkmayacağım) diyor mu? Belki kuliste ağlıyor ama sahneye çıkıp rolünü yapıyor."



Balıkesirli bir teknik adam olarak Balıkesirspor'da görev üstlendiğini sözlerine ekleyen Cihat Arslan, aidiyet duygusunun kendisine ek sorumluluklar da yüklediğini belirtirken de şöyle dedi:



"Bu takım düşüyor ancak yeniden ayağa kalkacak. Ben onun için geldim. Ben giderim, başkası gelir, farklı bir persfektifi vardır, farklı tarzı vardır, ona saygı duyarım. Bu şehrin hayalleri varsa, bana da inandılarsa ben bunun için sonuna kadar savaşırım. Kazanırım, kaybederim. Ama ben, kazanmaya geldim."



İki fire daha

UEFA Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi veren İstanbul Başakşehir'e kendi sahasında 90+2'nci dakika golüyle 2-1 mağlup olan Balıkesirspor'un kümede kalması mucizelere kalırken kadro da giderek daralıyor. Santos'un sözleşmesini feshetmesi, Okan ve Hasan'ın kadro dışı kalması, Vargas ve Gomes'in ülkelerine dönmesinin ardından İstanbul Başakşehir karşılaşmasında kırmızı kart gören Kulusic ve sarı kart gören Aykut cezalı duruma düştü. İki futbolcu salı günü Kasımpaşa deplasmanında forma giyemeyecek.

#balıkesirspor
#cihat arslan
#diktatör
9 yıl önce
default-profile-img