|

Çilek Kaka mı, Quaresma mı?

Kaka için son kez teknik direktör Fatih Terim'in fikrini alan Başkan Aysal, Beşiktaş'ın satılık listesine koyduğu Quaresma'yı da sordu. Terim'in son kararının ağırlıkla Kaka olduğu, Portekizli yıldızın alternatif olabileceği konuşuldu

Taha Güvendi
00:00 - 20/08/2012 Monday
Güncelleme: 22:46 - 19/08/2012 Sunday
Yeni Şafak
Çilek Kaka mı, Quaresma mı?
Çilek Kaka mı, Quaresma mı?

Galatasaray taraftarının merakla beklediği Çilek transferi konusunda Başkan Ünal Aysal çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Transfer sürecinin en tepesindeki isim Başkan Aysal, transferlerde her istediğini yerine getirdiği teknik direktör Fatih Terim'den 'çilek' için de bir kez daha fikir aldı. Önceki gün biraraya gelen ikili, transfer taaruzuna son noktayı koydu.

Başkan Ünal Aysal'ın gönlündeki çilek transferi kuşkusuz Real Madridli Kaka… Teknik direktör Fatih Terim'in de Brezilyalı yıldıza sıcak baktığı biliniyor. İşte önceki günkü görüşmede Başkan Aysal, bunu Terim'in ağzından duydu. Terim'e son kez Kaka'yı isteyip istemediğini soran Galatasaray Başkanı, yıldız futbolcunun yanı sıra bir ismi daha telaffuz etti. Bu da Beşiktaş'ın satılık listesine koyduğu Quaresma…

İLK HEDEF MUTLAKA KAKA

Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve siyah-beyazlı takımda istenmeyen Quaresma için Fatih Terim'in fikrini alan Aysal, bu oyuncunun şartları konusunda fikir alışverişinde bulundu. Kaka ve Quaresma kıyaslamasını yapan ikilinin, Kaka fikrinde birleştiği; Quaresma'nın alternatif olarak düşünülebileceği söylendi.

İKNA EDİLMESİ ZOR

İki yıldız için de daha önce girişimlerde bulunan sarı-kırmızılı takımda önceki günkü zirveden sonra Kaka transferi girişimlerine devam edilecek. Real Madrid'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken İspanyol kulübüyle anlaşmada sıkıntı yaşamayan sarı-kırmızılılar, oyuncunun yıllık ücreti konusunu da sponsorla çözmeyi düşünüyor. Ancak Kaka'nın İstanbul'a gelme konusunda iknası yönetimi biraz zorluyor.


Milan'a Real'den ret Kaka çok yakın!

Galatasaray'ın Kaka flörtü, Avrupa basını manşetlerini süslemeye devam ediyor. Brezilyalı yıldızın sarı-kırmızılı takıma transferini kuvvetlendiren bir iddia da İspanyol La Gazzetta Dello Sport'tan geldi. Kaka için Milan'ın da devrede olduğunu hatırlatan gazete, Kaka için Milano ekibinin son teklifini sunduğu ancak Madrid temsilcisinin yeterli bulmayarak teklifi reddettiğini kaydetti. Bu haberi yorumlayan gazete, "Kaka'nın gelecek sezon Milan'da oynamayacağı kesinleşti" başlığını atarken Galatasaray'ın ekonomik sorunları çözmesi halinde transferi gerçekleştirebileceğini belirtti. Tek engel olarak da Kaka'nın Türkiye'ye gelmek istememe ihtimali gösterildi.


Melo bayramda da tribünlere oynadı

G.Saraylı futbolcular, Felipe Melo, Ujfalusi, Amrabat, Necati, Yekta ve Muslera, twitterdan sarı-kırmızılı camianın ve Türkiye'nin bayramını kutladı. Ujfalusi, Amrabat, Necati, Yekta ve Muslera "herkesin bayramı mübarek olsun" şeklinde twit atarken Melo " Öncelikle Galatasaray taraftarının olmak üzere herkesin bayramını kutluyorum" dedi. Transfer sürecinde paylaştığı mesajlarla taraftarların vazgeçilmesi haline gelen Felipe Melo için 'Yine twitterdan tribünlere oynadı' yorumları yapıldı.


Cimbom sezonu Arena'da açıyor

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu yeni sezonu bugün açıyor. Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadı'nda taraftarı önünde ligin yeni ve güçlü ekibi Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Yeni transferler Umut Bulut, Amrabat, Hamit Altıntop ve Dany'nin Arena'da ilk resmi maçlarına çıkacağı karşılaşmada Kasımpaşaspor'da ise Adem Büyük cezası nedeniyle yer almayacak. Geçtiğimiz günlerde Porto'dan transfer edilen Djalma'nın ise ilk 11'de yer alması bekleniyor.


Kasımpaşa galibiyette kararlı

Sezonun ilk maçını Galatasaray'a karşı yapacak Kasımpaşa, iyi bir mücadele ortaya koymak istiyor. Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Kasımpaşa'da teknik direktör Metin Diyadin, rakipleri Galatasaray'ın gücüne dikkati çekerek “Galatasaray ligdeki en iyi ve en oturmuş kadroya sahip. Her yönüyle çok güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Ama biz de sahada iyi bir sonuç alabilmek için savaşacağız” dedi.



12 years ago