|

Çılgın teklif

F.Bahçe B.Münih'te oynayan Hamit, Lucio ve Borowski için 15 milyon euro paket sundu. Alman kulübü ise sadece Borowski'yi satabileceklerini bildirdi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 11/07/2009 Cumartesi
Güncelleme: 04:16 - 11/07/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Çılgın teklif
Çılgın teklif

Yurt içi transferde Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Bekir İrtegün ve Bilica'yı renklerine katan, kaleci Volkan Demirel ve Selçuk Şahin ile de sözleşme yenileyen F.Bahçe, tüm rotasını yabancı oyuncu transferine çevirdi. Önceki gün transfer görüşmeleri için Almanya'ya giden F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Daum'un alınmasını istediği Bayern Münihli Tim Borowski, Lucio ve Hamit Altıntop için Alman kulübüyle masaya oturdu.


HAMİT'İ SATMIYORUZ

Başkan Yıldırım, Borowski, Hamit ve Lucio içini bonservis ücreti olarak Alman kulübüne 15 milyon euroluk teklif yaptı. Bayern Münih ise Brezilyalı savunma oyuncusu Lucio ve Hamit Altıntop'u satmayı düşünmediğini orta sahada görev yapan 29 yaşındaki Borowski'yi ise satabileceğini sarı-lacivertli kulübe bildirdi. 3 oyuncunun transferinde ısrarlı olduklarını söyleyen başkan Yıldırım, 6 milyon euro bonservis ücreti olan Borowski için pazarlıklarını sürdürüyor.


POULSEN DİRENİYOR

2008-2009 sezonunda Werder Bremen'den transfer olan Borowski, geçtiğimiz sezon Alman kulübünde 28 maçta forma giydi ve 5 gol attı. Başkan Aziz Yıldırım'ın bu üç oyuncunun yanı sıra listede bulunan diğer futbolcularla da görüşmelerde bulanacağı ve bir hafta içinde yabancı transferini bitirmeyi planladığı öğrenildi. Bu arada Poulsen, İtalyan Correire dello Sport gazetesindeki demecinde F.Bahçe'ye gelmeyeceğini yineledi.




15 yıl önce