|

CİMBOM AĞIRDAN ALDI, MOLDOVAN FENER'DE KALDI

Yeni sezon için mega bir F.Bahçe kurmak isteyen yönetim, iç ve dış transferde bombaları bir bir patlatıyor.

.
00:00 - 1/07/2000 Cumartesi
Güncelleme: 11:36 - 23/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
CİMBOM AĞIRDAN ALDI, MOLDOVAN FENER'DE KALDI
CİMBOM AĞIRDAN ALDI, MOLDOVAN FENER'DE KALDI
ŞOVA DEVAM

Mustafa Denizli ve Oğuz Çetin, Pazartesi günü imzalayacak.

2 yıl daha Fener'de

Moldovan bu sezon da Fenerbahçe'de oynayacak. Galatasaray'ın 5.5 milyon dolar bonservis bedelini ödememesi ve Boksiç ile Jardel'in alternatifi olarak almayı düşündüğü için de beklettiği Moldovan, Sarı-Lacivertli kulüp ile yeniden anlaştı. Rumen golcünün, Fenerbahçe ile daha önce yaptığı anlaşmadaki özel maddeler nedeniyle 2 yıl daha bu külüpte kalacığı bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Mustafa Denizli, yardımcı antrenör Oğuz Çetin ve Nurettin Yıldız ile Pazartesi günü resmi mukavele imzalayacak.

İmza-şov sürüyor

Fenerbahçe iç transferde sözleşmesi sona eren Mustafa Doğan'la dün yeniden 3 yıllığına anlaşırken, Denizlisporlu Yusuf ile de 2 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Yusuf'un imzasından sonra Lazetiç'e de imza attıran Sarı-Lacivertli yönetim, bu oyuncuyu da resmen Fenerli yaptı. İç transferde hareketli günler geçiren F.Bahçe'de bugün de Serhat, Serkan, Oğuz ve Gökhan imza atacak. Öte yandan Tayfun, bugün İspanya'ya gidip yeni takımı Real Sociedad'la çalışmalara başlayacak.

Haim Revivo beklemede

Fenerbahçe'nin dış transferde anlaşma sağladığı Celta Vigo'da oynayan İsrailli oyuncu Haim Revivo'nun transferi askıya alındı. Sarı-Lacivertli yönetim, bu futbolcuyu diğer yabancıların alternatifi olarak gördüğü için beklemeye aldı. Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Süleyman Oulare, Belçika'nın Anderlecht kulübü ile anlaşırken, geçen sezon bekleneni veremeyen Johnson'un da İngiliz kulüplerle görüştüğü öğrenildi.

24 yıl önce