|

Cimbom Gudjohnsen için Barcelona'da

Frank Rijkaard'ı teknik direktörlüğe getiren G.Saray transfer çalışmalarına da hız verdi. Haldun Üstünel bugün İspanya'ya giderek İzlandalı golcü için Barcelona ile masaya oturacak.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 8/06/2009 Pazartesi
Güncelleme: 03:19 - 8/06/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Cimbom Gudjohnsen için Barcelona'da
Cimbom Gudjohnsen için Barcelona'da

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen ve ilk bombasını ünlü Hollandalı teknik direktör Rijkaard'ı takımın başına getirerek patlatan G.Saray'da futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, transfer çalışmaları için İspanya seferine çıkıyor. Bugün İspanya'ya gidecek olan Üstünel burada İzlandalı forvet Eidur Gudjohnsen için Barcelona ile masaya oturacak. Gudjohnsen'in eski hocası Frank Rijkaard'la çalışmaya sıcak baktığı ve fazla forma şansı bulamadığı Barcelona'dan ayrılmak istediği belirtildi.


MORİENTES DE GÜNDEMDE

Forvet transferinde önceliğini Gudjohnsen'e veren sarı-kırmızılı yönetim İzlandalı futbolcuda pürüz çıkması halinde Valencia'nın golcüsü Moriantes'i renklerine bağlamaya çalışacak. Orta sahaya da takviye yapmak isteyen G.Saray prensipte anlaştığı Emana için kulübü Real Betis'e resmi teklifte bulunacak. Rijkaard'ın özellikle istediği stoper transferi için ise Avustralyalı Lucas Neill'de karar kılındı. Üstünel bonservisi elinde olan Neill'in menajeriyle görüşerek oldukça yüksek olan yıllık ücretinde indirim yapmaya çalışacak.


Arda, Rijkaard'a inanıyor

G.Saray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, yeni hocaları Frank Rijkaard ile çok başarılı olacaklarına inandığını söyledi. G.Saray'ın her bulunduğu ortamda şampiyonluk için yarıştığını ifade eden Milli futbolcu “Hocam nerede görev verirse orada oynarım” şeklinde konuştu.


15 yıl önce