|

CİMBOM İKİLİ OYNUYOR

Yönetim, Hakan Şükür'ü kalması için iknaya çalışırken, bir yandan da "İnter'e gidersen kolaylık yapmayız" tehdidinde bulundu. Moldovan ile prensipti anlaşıldı

.
00:00 - 28/06/2000 Çarşamba
Güncelleme: 18:29 - 21/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
CİMBOM İKİLİ OYNUYOR
CİMBOM İKİLİ OYNUYOR
Kral'a kilitlendi

Teknik direktör Lucescu'nun gelmesinden sonra transfer çalışmaları için toplanan Galatasaray, Boksiç ve Zamorano için girişimleri hızlandırdı. Hakan Şükür'ün kalması için de ikna turları başlatıldı. Hakan'la önceki gece gizlice görüşen bir yönetici, golcü futbolcuya "Seni mecburiyetten satışa çıkardık. Ama bugün senin istediğin şartlarda anlaşma imzalayabiliriz. Ayrıca İnter'e de kolaylık yapmayacağımızı bilmelisin" dediği öğrenildi.

Emre gitmek istiyor

Galatasaray'ın genç futbolcusu Emre de Avrupa'ya gitmek istediğini söyledi. Kendisinin bugüne gelmesinde kulübünün ve Fatih Terim'in önemli rol oynadığını söyleyen Emre, "Ben de her Türk futbolcusu gibi Avrupa'ya gitmek istiyorum. 1 yıllık anlaşmam olmasına rağmen yöneticilerimiz izin verirlerse giderim" dedi. Bu arada Lucescu'nun futbolcularla bir toplantı yaptığı ve başarı için kendilerinden yardım istediği öğrenildi.


24 yıl önce