|

Cimbom sağı tüketti

Sabri’nin yanı sıra Hamit Altıntop’un da henüz iyileşmemesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu düşündürüyor. Genç teknik adam, Eskişehirspor karşısında Tarık Çamdal ya da Koray’dan birini oynatacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/02/2015 samedi
Güncelleme: 21:49 - 6/02/2015 vendredi
Yeni Şafak

Galatasaray'da sezon başı en kalabalık mevki olan sağ bekte bu kez sıkıntı mevcut. 19. hafta maçında Pazartesi günü Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak sarı-kırmızılılarda sağ bek sıkıntısı yaşanırken, Bursaspor maçında sakatlanan Sabri'nin yanısıra, Hamit Altıntop'un da henüz iyileşmemesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu düşündürüyor.  Sezon başında Eboue ve Veysel ile birlikte en çok alternatifi sağ bekte yaşayan Galatasaray'da, Eskişehirspor mücadelesinde Tarık ya da Koray ikilisinden birine görev verilecek. Bursaspor karşılaşmasına sağ bekte Sabri ile başlayan, ardından Koray ve son olarak da Yekta ile maçı sonlandıran Hamza Hamzaoğlu, kritik Eskişehirspor maçı öncesi henüz kararını vermedi. Tarık'ın antrenmanlardaki hırslı çalışması teknik heyeti memnun ediyor. Forma şansı bulduğu haftadan itibaren istikrarlı oyununu sürdüren Koray Günter de performansıyla Hamza Hamzaoğlu'nu sevindiriyor. 


Burak Yılmaz dönüyor..

G.Saray’da Burak Yılmaz’ın sakatlığı tamamen düzeldi. Dünkü idmanda takımla birlikte çalışan milil futbolcu ayrıca bir takım testlerden geçti ve durumunun iyi olduğu tespit edildi. İdmanda tam kapasite çalışan Burak’ın hiçbir ağrı hissetmediği bildirildi. Burak’ın Eskişehirspor maçında forma giyip giymeyeceği,                hafta sonu idmanları sonrasında belli olacak. 


Aysal’a ‘zorla getirilme’ kararı

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in, mesajlarının bir televizyon programında paylaşılmasından dolayı hakkında dava açtığı Ünal Aysal için duruşmaya katılmaması nedeniyle zorla getirilme kararı çıktı. 2 yıla kadar hapis cezası suçundan dava açılan Aysal’ın Türkiye’de de adresi olduğu buna rağmen duruşmalara katılmamasından dolayı mahkemeye zorla getirilmesi istendi. Şikayetinin devam ettiğini belirten Fatih Terim, “Ünal Aysal özel hayatımın gizliliğini ihlal etti” dedi. 

#Galatasaray
#Eskişehirspor
#Hamit Altıntop
il y a 9 ans