|

CİMBOM TER ATTI

Arif'in penaltı kaçırdığı puan mücadelesinde Sergen oyundan alındıktan sonra oyun kalitesi çok düştü. Fleurquin'in ağır göründüğü karşılaşmada Horvath ve Sphear umut verdi.

Yeni Şafak
00:00 - 16/09/2001 Pazar
Güncelleme: 15:11 - 6/09/2016 Salı
Yeni Şafak
Aslar dinlendirildi


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi maçını düşünerek as futbolcularını dinlendirdiği maçta Malatyaspor'u kendi evinde rahat bir oyunun ardından 2-0 mağlup etmeyi başardı. Renkdaşı karşısında Suat'ın 6. dakikadaki golüyle öne geçen Cimbom, 27. dakikada kaptan Bülent'in ofsayt tartışması yapılan golüyle skoru 2-0'a getirdi. Malatyaspor'un çabaları sonucu değiştirmedi ve devre bu sonuçla bitti.



Arif penaltıyı auta attı


İkinci yarıya da hızlı giren G.Saray, 49. dakikada Perez'in düşürülmesinden doğan penaltıyı Arif'le dışarı attı. Bu dakikadan sonra farkı indirmeye çalışan Malatyaspor rakip kaleye Resul ve Fazlı ile etkili ataklar geliştirdi. Ancak son vuruşlarda şanssız bir gününde olan Malatyaspor forveti gol atma başarısı gösteremedi. G.Saray ise skorun da verdiği avantajla deplasmanda oynadığı maçta rahat bir galibiyet çıkardı: 2-0.



STAT:

İnönü



HAKEMLER:

Selçuk Dereli **, Münir Takpak *, Cemal Gemici **



MALATYASPOR:

Hakan *, Mehmet İpek * (Dk.50 Ali *), Ömer *, Metin *, Nesim *, Evren *, Lazarevski * (Dk.46 Selçuk **), Resul ** (Dk.82 Kovaçeviç ?), Abdulkadir *, Löbe *, Fazlı *


GALATASARAY:

Modragon **, Perez **, Bülent Korkmaz *** (Dk.71 Vedat *), Emre Aşık **, Fleurquin ** (Dk.60 Sphear **), Suat ***, Sergen *** (Dk. 46 Horvath **), Victoria **, Ergün **, Arif **, Berkant *



GOLLER:

Dk.6 Suat, Dk.27 Bülent Korkmaz


SARI KARTLAR:

Metin, Löbe - Sergen, Fleurquin



Yabancılar ilk kez forma giydi


G.SARAY'ın Sturm Graz'dan transferi Fleurquin, Malatyaspor karşısında ilk kez Sarı-kırmızılı formayı giydi. İkinci yarıda da S.Lizbon'dan alınan Horvath ve Sphear oyuna girerek G.Saray formasıyla ilk maçına çıkmış oldular. Üç yabancı da ilk maçları olmasına rağmen futbollarıyla ümit verdiler. Rumen hoca, PSV maçını düşünerek Ümit Karan, Hasan Şaş ve Hakan Ünsal gibi as oyuncularını ise yedek soyundurdu.


#Galatasaray
#Arif Erdem
23 yıl önce