|

Cimbom’da hedef Tammy Abraham

Hücum bölgesine bir golcü daha katmak isteyen G.Saray, bonservisi Chelsea’da bulunan Tammy Abraham’ı gündemine aldı. Nijerya asıllı İngiliz futbolcuyu kiralamak isteyen sarı-kırmızılılar, bu hafta İngiliz ekibinin kapısını çalacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/07/2018 Monday
Güncelleme: 09:42 - 30/07/2018 Monday
Yeni Şafak
Geçtiğimiz sezonu Swansea’de kiralık geçiren Abraham, İngiliz ekibiyle çıktığı 39 maçta 8 gol atarken 5 de asist kaydetti.
Geçtiğimiz sezonu Swansea’de kiralık geçiren Abraham, İngiliz ekibiyle çıktığı 39 maçta 8 gol atarken 5 de asist kaydetti.

Galatasaray, transfer çalışmalarında art arda yeni isimlere yöneliyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan ve alternatifli kadro kurmaya çalışan sarı-kırmızılılar, genç ve kiralık oyunculara yöneldi.

Bonservis ücreti ödeme gücü olmayan Cimbom, son olarak Chelsea’nin genç oyuncusu Tammy Abraham’a yöneldi. Geçtiğimiz sezonu Swansea’de kiralık geçiren oyuncu için Galatasaray, kiralama teklifi yaptı. 1997 doğumlu Nijerya asıllı İngiliz futbolcu Tammy Abraham, Chelsea altyapısından çıkarken, 2016 yılında Bristol City’e, 2017 yılında ise Swansea’ye kiralandı.

Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibiyle 39 maça çıkan İngiliz futbolcu 8 gol 5 asistlik performans sergiledi. 1.90’lık futbolcu, hava topu hakimiyeti ile dikkat çekiyor. Galatasaraylı yöneticlerin, bu hafta İngitere’ye giderek, Abraham için temaslara başlayacakları öğrenildi.

HÖWEDES KADRO DIŞI

Öt Eyandan stoper bölgesine bir transfer yapmak isteyen ve Galatasaray teknik heyetinin gözdeleri arasında yer alan Benedikt Höwedes için Galatasaray’a bir fırsat doğdu. Galatasaray’ın görüşmelerini sürdürdüğü Benedikt Höwedes, Schalke’nin kamp kadrosuna dahil edilmedi. Avusturya’ya kamp çalışmaları için gidecek olan Schalke’de kadroya alınmayan Höwedes, bireysel çalışmalarını Almanya’da sürdürecek. Alman basınında yer alan haberde kadroya alınmayan tecrübeli savunma oyuncusunun Schalke’den ayrılacağı ve mavi-beyazlı ekibin Höwedes için 4 milyon Euro bonservis bedeli istediği belirtildi. Sarı-kırmızılı takım ise Höwedes’i kiralamak istiyor.

Buna karşın Galatasaray’ın bu transferde dört rakibi bulunuyor. Geçen sezon Juventus’ta kiralık olarak forma giyen tecrübeli futbolcu, yeni sezon öncesinde de Schalke 04 kadrosunda düşünülmüyor. Kamp kadrosuna da alınmayan Höwedes kesin olarak gönderilecek. Tecrübeli futbolcunun peşinde çok sayıda takım var. Bild’e göre Höwedes için Galatasaray dışında Lazio, Stuttgart, Fortuna Dusseldorf ve Real Sociedad hazır bekliyor.

#Chelsea
#Tammy Abraham
#Galatasaray
6 years ago