|

Cimbom''un B planı Martin Olsson

Sol bek için Carlinhos''u ilk sıraya alan Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim''in istediği Brezilyalı''da sonuç alamazsa rotayı Blackburn Rovers''ın İsveçli yıldızına çevirecek

Taha Güvendi
00:00 - 3/06/2013 Pazartesi
Güncelleme: 23:46 - 2/06/2013 Pazar
Yeni Şafak
Cimbom''un B planı Martin Olsson
Cimbom''un B planı Martin Olsson

Savunmadaki sorunu Aurelien Chedjou''yu alarak çözen Galatasaray, sol bek için de Carlinhos konusunda yoğun mesaisini sürdürüyor. Ancak sarı-kırmızılılar, Brezilyalı futbolcunun alternatifini de hazır tutmaya çalışıyor. G.Saray yönetiminin teknik direktör Fatih Terim''in ısrarla istediği Carlinhos''u transferin ilk sırasında tuttuğu ancak bunun gerçekleşmemesi halinde Martin Olsson''a yöneleceği öğrenildi. Sezon başındaki transfer döneminde de olduğu gibi kaleci antrenörü Taffarel''in ikna için yoğun çaba sarf ettiği 26 yaşındaki yıldız konusunda Fluminense Kulübü''yle pazarlıkların sürdüğü kaydedildi. Bonservis konusunu aşmaya çalışan G.Saray''ın olumsuz bir gelişme halinde rotasını çevireceği Olsson için menajerler araclığıyla nabız yoklandığı öğrenildi. 6 sezondur Blackburn Rovers''ta oynayan 25 yaşındaki sol bekin bonservisinin 5 milyon Euro olduğu kaydedildi.

Fatih Terim''den Milan müjdesi

Gürcistan''da eski öğrencisi Kaladze''nin jubile maçına katılan Fatih Terim, Milan ile hazırlık maçı yapabilecekleri müjdesini verdi. GS TV''ye Milan ile bir hazırlık maçı oynayabileceklerini söyleyen Terim, ''O so-yunma odasında tekrardan bulunduk, keyifli anılar tekrar yoğun bir şekilde geldi gündeme. Güzel intibalar bırakmak çok önemli. Onlar bizi, biz onları özledik. Önümüzdeki sezon bir hazırlık maçı yapmamız gündeme geldi. Genel olarak aldığımız tebrikler de çok önemliydi'' şeklinde görüşlerini dile getirdi.


11 yıl önce