|

CİMBOM'UN GALA GECESİ

IFFHS tarafından dünyanın en iyi 15 takımından biri seçilen G.Saray, ödülünü alıyor Futbolun Gala Gecesi'nde Jardel de Dünya'nın en iyi golcüsü ödülünü alacak.

.
00:00 - 8/01/2001 Pazartesi
Güncelleme: 11:31 - 1/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
CİMBOM'UN GALA GECESİ
CİMBOM'UN GALA GECESİ
Devleri geride bıraktı

UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı kazanarak 2000 yılına damgasını vuran Galatasaray'a bir büyük onur daha. Geçtiğimiz sezonki başarılarıyla Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından dünyanın en iyi takımı seçilen Sarı-Kırmızılılar, 2000 yılının en başarılı 15 takımından biri olarak bugün Almanya'da gerçekleştirilecek Futbolun Gala Gecesi'nde ödülünü alacak.

Jardel de ödül alacak

Dünya sıralamasında son 4 ayda hep ilk 3 'te yer alan Galatasaray'ın yanı sıra, 2000 Yılının en golcü futbolcusu seçilen Brezilyalı Mario Jardel de, gala gecesinde dünyanın en iyi golcüsü olarak ödül alacak. Sarı-Kırmızılılar'ın ödülünü almak için İkinci Başkan Mehmet Cansun dün Almanya'ya giderken, ülkesinde tatilde olan Brezilyalı Mario Jardel de bugün Almanya'ya geçecek.

Bu şeref Türkiye'nin

G.Saray adına Dünya'nın en takımı ödülünü alacak olan İkinci başkan Mehmet Cansun, G.Saray'ın bu büyük onura laik görülmesi ülkemizin gururu olmalı diyerek, "Yıllarca bu tür organizasyonları uzakktan takip ettik. Şimdi katılımcı olmak, ödül almak büyük onur" dedi.

Galatasaray İspanya yolcusu

Galatasaray, ikinci yarı hazırlık kampının ilk bölümü için bugün İspanya'nın Kanarya Adaları'na gidecek. Kanarya Adaları'nda, 18. Uluslararası Mas Palomas Futbol Turnuvası'na katılacak olan Galatasaray, PSV Eindhoven takımıyla karşılaşıp, daha sonra B. Leverkusen-Rosenborg maçının galibi veya mağlup takımıyla, ilk maçta alacağı sonuca göre karşı karşıya gelecek.


23 yıl önce