|

City'de De Bruyne şoku

Manchester City'nin yıldız orta saha oyuncusu Kevin de Bruyne Everton maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle, yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Yeni Şafak
10:00 - 29/01/2016 الجمعة
Güncelleme: 10:12 - 29/01/2016 الجمعة
Diğer

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yıldız futbolcusu Kevin de Bruyne, yeşil sahalardan yaklaşık 6 hafta uzak kalacak.



Kevin de Bruyne'in menajeri Patrick de Koster, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, Manchester City ile Everton arasında dün oynanan Lig Kupası mücadelesinde sakatlanan Belçikalı milli futbolcunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Patrick de Koster, sağ dizinden sakatlanan 24 yaşındaki oyuncunun yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağını ve takımının şampiyonluk mücadelesinde forma giyemeyeceği için çok üzgün olduğunu söyledi.



De Bruyne dün attığı tweette 'Doktor kontrolünden yeni döndüm 10 hafta sahalardan uzak kalacağım söylendi. En kısa zamanda sahalara dönmek için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Gönderdiğiniz mesajlar için teşekkür ederim' açıklamasında bulundu.



Manchester City'nin Wolfsburg'dan sezon başında 74 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı De Bruyne, bu sezon İngiliz temsilcisinde çıktığı 35 maçta 13 gol ve 16 asistlik performans sergilemişti.



#Kevin de Bruyne
#manchester city
#sakatlık
٪d سنوات قبل