|

Cocu istifa edebilir

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu’nun mutsuz olduğunu öne süren gazeteci Johan Derksen, Hollanda’da bir TV programında, “Phillip Cocu, şanssız zamanlar geçiriyor. Kulüp ona bazı sözler verdi ancak bu sözleri tutmadı. Hafta sonu istifa edebileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
04:00 - 29/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 04:30 - 29/08/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
 Phillip Cocu hakkında çok önemli bir iddia ortaya atıldı
Phillip Cocu hakkında çok önemli bir iddia ortaya atıldı

Hollanda’dan Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu hakkında çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Haziran ayında Fenerbahçe’de başkanlık yarışını kazandıktan sonra futbol direktörlüğüne Damien Comolli’yi, teknik direktörlüğe ise Cocu’yu getiren Fenerbahçe’nin, verdiği sözleri tutmamakla itham edildi. Voetbalprimeur’ da yer alan habere göre Fenerbahçe ve Türkiye’de çok mutsuz olan teknik direktör Cocu’nun, gelecek hafta sonu Hollanda’ya geri dönebileceğinin altı çizildi. Haberin sahibi Johan Derksen, Cocu’nun mutsuzluğunu güvenilir bir kaynaktan duyduğunu söylerken, “Cocu, şanssız zamanlar geçiriyor. Cocu’ya altın dağlar vadedildi fakat istediği birçok şey yapılmadı. 25 milyon Euro’ya oyuncu sattılar. Bu oyuncular takımın en önemli isimleriydi ama yerleri tam olarak doldurulmadı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin dışında kaldılar. Phillip Cocu şu an görevinden alınsa mutsuz olmaz. Fenerbahçe’nin önümüzdeki hafta da bir mağlubiyet alması durumunda, Cocu takımdan ayrılmayı ciddi bir şekilde düşünebilir’’ ifadelerini kullandı. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Portekiz’in Benfica takımına elenerek yoluna Avrupa Ligi gruplarında devam edecek olan Fenerbahçe, Süper Lig’de ise oynadığı ilk 3 maçta 2 dış saha maçından puansız ayrılırken performansıyla da hayal kırıklığı yaşattı.

Kadroda ideal 11 arayışı

F.Bahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu henüz ideal 11’ini bulamadı. Sarı-lacivertli takımın başında 2’si Avrupa 3’ü Süper Lig olmak üzere toplam 5 resmi maça çıkan Hollandalı teknik adam, 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet alırken, Fenerbahçe’nin sergilediği futbol umut vermedi. Cocu’nun gerek bazı oyuncuların transfer olması ve takıma yapılan transferlerin geç yapılması gerekse de bazı oyuncuların istenilen düzeyde olmaması nedeniyle ideal 11’ini oluşturamadı ve her maçta oyun kurgusunda değişikliğe gitmek zorunda kaldı. Hollandalı teknik adam, sarı-lacivertli takımın başında çıktığı 5 maçın tamamında Volkan Demirel, Skrtel, Neustatter, Hasan Ali, Mehmet Topal’dan vazgeçmedi. Cocu, kaleci ve defans dörtlüsünü genellikle değiştirmezken, (Isla’yı sadece Malatyaspor deplasmanıda yedek soyundurdu) orta saha ve ileri üçlüdeki oyuncuları sık rotasyona tuttu.


Böyle olmasını istemezdim

Fenerbahçe’nin 10.5 milyon Euro’ya Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr’a sattığı Giuliano ile ilgili Gremio Başkanı Romildo Bolzan’dan açıklama geldi. Brezilya’da Radio Bandeirantes’in canlı yayınına katılan Bolzan, Giuliano’ya kendilerinin de talip olduğunu hatırlatarak, “Görüştük. O da dönmek istediğini bana söyledi. Ancak sonra antrenörünün gitmesine izin vermediğini belirtti. Saygı duydum. Ardından Al Nassr’a gitti. Aradım. Cocu’nun bu transferi istemeden onayladığını ve ‘Böyle olmasını istemezdim’ dediğini söyledi. Ne yapabilirim ki” diye konuştu.

Reyes ve Frey için imza töreni

Fenerbahçe’nin yeni transferleri Meksikalı Diego Reyes ve İsviçreli Michael Frey için bugün imza töreni düzenlenecek. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Reyes ve Frey için düzenlenecek imza töreni, Ülker Stadı’nda 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilecek. Tören saat 11.30’da başlayacak.


Soldado mutsuz

F.Bahçe’de Cezayirli golcü İslam Slimani’nin ardından yedek kulübesine hapsolan İspanyol golcü Roberto Soldado mutsuzluğunu dile getirdi. “Şu anki durumdan çok mutlu olduğumu söyleyemem. Çünkü ben her dakika her maç mümkün olduğu kadar uzun süre sahada olmak istiyorum” diyen golcü oyuncu, “Bu keyfi yaşayamıyorum şu anda. Bu durumu değiştirmek tamamen benim elimde. Her gün antrenmanlarda elimden geleni yaparak, her gün çalışarak hocamızın fikrini değiştirmek için tüm çabamı göstereceğim” dedi.

#Fenerbahçe
#Cocu
#İstifa
6 yıl önce