|

Çok büyük kulübe geldim

Sarı-lacivertli kulübün 4 yıllık anlaştığı Krasic, geçmişte kendisi gibi Juventus'tan F.Bahçe'ye transfer olan Sırp futbolcu Zoran Mirkovic ile İstanbul'a gelmeden önce görüştüğünü söyledi 27 numaralı formayı giyecek Milos Krasiç, F.Bahçe'deki yeni sezonu için 'Hep birlikte en iyisini başarmak istiyoruz' cümlesini kurdu

00:00 - 4/08/2012 samedi
Güncelleme: 01:59 - 4/08/2012 samedi
Yeni Şafak
Çok büyük kulübe geldim
Çok büyük kulübe geldim

Fenerbahçe'nin İtalya'nın Juventus Kulübü'nden 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında yıllık 2.3 milyon Euro ve maç başı 12 bin 500 Euro'dan 4 yıllık anlaşmaya vardığı Milos Krasic dün İstanbul'da coşkulu bir şekilde karşılandı. Sırp oyuncu, bugün yapılacak sağlık kontrollerinin ardından sarı-lacivertli kulüp ile 4 yıllık resmi sözleşme imzalayacak. Krasic, geçmişte kendisi gibi Juventus'tan F.Bahçe'ye transfer olan ve bir süre F.Bahçe'de oynayan Sırp futbolcu Zoran Mirkovic ile İstanbul'a gelmeden önce kısa bir görüşme yaptığını söyledi. Sırp yıldız, 'Öncelikle çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Çok iyi bildiğim, çok büyük bir kulübe geldim. Hep birlikte en iyisini başarmak istiyoruz' dedi. Her zaman iddialı bir oyuncu olduğunu söyleyen Krasic, 'Antrenmanda ve maçta her zaman iddialı bir oyuncuyum' diye konuştu. F.Bahçe'ye adaptasyonunda Caner'in olumlu etkisinin olacağını belirten Krasic, 'Bir an evvel onu görmek istiyorum Çünkü Moskova'da çok beraber olmuştuk' şeklinde konuştu. F.Bahçe'de 27 numaralı formayı giyecek Krasic, 'İlk giydiğim andan itibaren bunu hissetim; forma çok güzel. Üzerindeki 3 yıldız kulübün büyüklüğünü gösteriyor ve giydiğim anda formanın ağırlığını hissettim' ifadelerini kullandı.

Oynadığı kulübün büyük hedefleri olması gerektiğini söyleyen Krasic, 'Fenerbahçe büyük hedefleri olan bir kulüp beni motive ve mutlu ediyor. Bu kulüple beraber kupaları almak istiyorum, Avrupa'da başarılı olmak istiyorum' dedi.


En büyük özelliği asistleri ve kart görmemesi

F.Bahçe'nin son transferi Krasic, sarı lacivertli taraftarları şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Sırp yıldızın en büyük yeteneği asistleri ve en dikkat çeken özelliği ise profesyonel kariyerinde hiç kırmızı kart görmemesi. Sırp oyuncu, CSKA Moskova'da 2008-2009 sezonunda 50 maçta yaptığı 20 asistle dikkatleri üzerine çekmişti. Krasic, 266 resmi maçta hiç kırmızı kart görmezken 37 sarı kartı bulunuyor. Sırp yıldız, şu ana kadar hiçbir lig maçında kırmızı kart görmemesini ise sahada agresif olmamasına bağladı ve 'Oyun içerisinde rakibe yanlış bir hareket olabilir ama şu ana kadar böyle bir şey olmadı' sözleriyle açıkladı.


G.Saray'a gol atarsam çok güzel olacak

F.Bahçe-G.Saray rekabeti hakkındaki sorular karşısında ise Krasic, 'İki kulüp arasındaki rekabeti biliyorum. Kezman da bu konuda bir çok şey söylüyordu. G.Saray maçında gol atarsam çok güzel olacak. Ama ben her zaman için kulüp ve takım başarısını önemsiyorum' dedi. Hazır olduğunu söyleyen Krasic, taraftara ise; 'Bizimle birlikte olsunlar. Her zaman bu kulüp için, bu forma için, bu arma için kendimden her şeyi vermek istiyorum' mesajını verdi.


Cimbom, Lazio ile zorlu provaya çıkıyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren G.Saray, bugün özel maçta İtalyan devi Lazio ile karşılaşacak. İzmir Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma saat 22.00'de başlayacak. Ülke sınırları içerisinde taraftar önünde oynanacak sezonun ilk maçına Türkiye'nin dört bir yanından taraftarların organize olduğu ve 30 bine yakın bilet satıldığı belirtilirken, GS Store yetkililerin ürün yetiştirmekte zorlandığı ifade edildi.


FC Vaslui rövanşında forma giymeyecek

Krasic'in transferiyle birlikte en çok merak edilen konulardan biri FC Vaslui karşılaşmasında forma giyip giymeyeceği. Sırp yıldız, statü gereği Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Vaslui ile 1-1 berabere kaldığı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda forma giymediği için Romanya'daki rövanş karşılaşmasında da oynamayacak. Krasic, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off'a kalırsa takımdaki yerini alabilecek.


500 taraftar karşıladı

Krasic'i havaalanında 500'e yakın taraftar coşkulu bir şekilde karşıladı.



il y a 12 ans