|

Colman İstanbul yolunda

Trabzonspor''da kadro dışı bırakılan ve yönetimden sözleşmesinin feshini isteyen Arjantinli yıldızın taliplileri artıyor. Kasımpaşa, satın alma opsiyonuyla kiralık olarak verdiği Özer''in bonservisine karşılık Colman''ı istedi

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 2/05/2014 Cuma
Güncelleme: 00:52 - 2/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
Colman İstanbul yolunda
Colman İstanbul yolunda

Trabzonspor''da kadro dışı bırakılan Arjantinli futbolcu Gustavo Colman''ın talipleri her geçen gün artıyor. Orta saha oyuncusuna Beşiktaş''tan sonra İstanbul''un bir diğer ekibi Kasımpaşa''nın da talip olduğu öğrenildi. Bu yıl Avrupa kupalarını kovalayan lacivert-beyazlılar, gelecek sezon güçlü bir kadro için harekete geçti. Teknik direktör Şota Arveladze''nin kadrosunda görmeyi çok istediği ve alınmasında ısrarcı olduğu Arjantinli futbolcu transferi konusunda Kasımpaşa Kulübü, Özer Hurmacı kozunu da kullanmaya hazır. İstanbul ekibi, Trabzonspor''da kiralık oynayan Özer''in bonservisine karşılık transfer etmek istediği bu futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor.

TAKAS FORMULÜ DEVREDE

Arjantinli yıldızı ikna etmesi halinde lacivert-beyazlılar ilk etapta, Trabzonspor''da 1.5 yıllığına kiralık olarak forma giyen ve 1.5 milyon Euro''luk satın alma opsiyonu bulunan Özer''in bonservisine karşılık Colman''ı talep edecek. Trabzonspor ise Beşiktaş''ın da istediği Colman''la ilgili diğer alternatifleri masaya yatırdıktan sonra en kârlı tercihi yaparak, bu ismi elden çıkartacak. Arjantinli yıldıza daha önce de Beşiktaş talip olmuştu. Bu oyuncunun transferi için Colman-Mustafa Pektemek takası da gündeme gelmişti. Yönetimin, kadro dışı bırakılan Colman''ı göndermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kadroda değişime gidiliyor

Trabzonspor''da sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu özellikle savunmada sıkıntı oluşturdu. Cezalı Mustafa Yumlu''nun yerine Aykut, sakat olan Bosingwa''nın yerine ise stoperde Caner görev yapacak. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı savunmanın sağını Zeki Yavru ile, bu futbolcudan doğan boşluğu ise Soner ile dolduracak.

Onur''dan örnek davranış

Kaptan Onur Kıvrak, küçük yaşta geçirdiği trafik kazası sonucu belden aşağısı felç olan bordo-mavili taraftar Sevgi Köse''yi evinde ziyaret etti.

Trabzonspor''da rota Basser ve İlhan

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı planlayan Trabzonspor''da sezon sonunda sözleşmesi bitecek iki oyuncu transfer gündemine girdi. Bordo-mavili yönetim, Bursasporlu Basser ile Karabüksporlu İlhan Parlak için harekete geçme kararı aldı. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı''nın özellikle yurt içinden serbest oyunculara yönelme planı üzerine düğmeye basıldı.


10 yıl önce