|

Colman ve Cale kadro dışı

Kamil Anahar
00:00 - 12/03/2010 Cuma
Güncelleme: 00:05 - 12/03/2010 Cuma
Yeni Şafak
Colman ve Cale kadro dışı
Colman ve Cale kadro dışı

Trabzonspor'da Colman ile Cale sürpriz bir şekilde G.Antep maçı kadrosuna alınmadı. Colman ve Cale'nin sakatlıklarının bulunmadığı öğrenilirken, bu futbolcuların teknik direktör Şenol Güneş'in belirlediği kadroda yer almadıkları belirtildi. Sylva, Murat Tosun ve Zafer de kadroda yer almadılar.


Potada Trabzonspor'un yeni gücü Medical Park

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor'a, Medical Park Hastaneler Grubu hem ana sponsor, hem de sağlık sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşmasının imza töreninde, sponsorluk sözleşmesini Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta imzaladı.


Aceleci Umut

Ligde 10 golle ligde gol krallığı yarışında ikinci sırada bulunan Umut Bulut, son haftalardaki çıkışını takım halinde iyi olmalarına bağladığını belirtti. Umut, bazı maçlarda çok gol kaçırmasına ilişkin “Bazen zamanlama hataları yapıyorum. Özellikle gol vuruşlarında aceleci davrandığım için hatalı vuruşlar yapabiliyorum. Bu tamamen çok gol atma isteğimle doğru orantılı. Yani hırsımın kurbanı olabiliyorum zaman zaman. Daha sakin kalabilsem belki de daha çok gol atacağım” ifadelerini kullandı.





14 yıl önce