|

Comolli: Koeman'la devam etmek istiyoruz

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Fransız antrenör, Hollandalı teknik adam Erwin Koeman'la yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Yeni Şafak
14:30 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:08 - 15/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Damien Comolli
Damien Comolli

Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli, kulüp televizyonuna takımın son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fransız antrenörün sözlerinden öne çıkanlar şöyle:
  • Son 3 maçta iyiydik. Galatasaray maçını da kazanabilirdik. Takımda önemli bir gelişim var. Artık daha iyi oynuyoruz, memnunuz. TFF'nin kurallarını çok iyi biliyoruz. Trabzonspor maçı öncesinde teknik direktör konusunda son durumu açıklayacağız.
"Koeman'la devam etmek istiyoruz"
  • Erwin Koeman ne hissettiğimizi biliyor. Onu destekliyoruz. Takım için doğru isim olduğunu düşünüyoruz. Bizim devam etmek istediğimiz o.

"Yüz yüze tebrik ederim"
  • Maçlarda biraz gergin ve konsantre oluyorum. Bu yüzden güldüğümü çok göremezsiniz. Ben sahaya odaklanıyorum. O anda tabii ki başka bir şey düşünemiyorum. Oyuncuları alkışlamama konusuna gelirsek, ben oyuncularımı ödüllendirmek istiyorsam bunu özel şekilde yapmak isterim. Aynı şekilde kötü oynadıklarında da. Tebriklik bir durum olursa, bunu yüz yüze yapmayı tercih ederim.
"Valbuena inanılmaz"
  • Valbuena kesinlikle inanılmazdı. Son maçlardaki etkisi, taktik disiplini inanılmazdı. Son maçlarda hocanın istediklerini çok iyi yaptı. Onu iyi görmek mutluluk verici.

    Barış Alıcı son 2 maçta oyuna girmeye çok yaklaştı ancak o an gelişen şartlar girememesine sebep oldu. Barış kendi durumunu biliyor, bu yüzden yanlış bir anlaşılma yok aramızda.

"Ozan kariyerine kendisi karar verecek"
  • Volkan Demirel hakkında çok fazla söyleyecek bir şey yok. Başkanımız konuşmuştu, ondan beri çok fazla bir gelişme yok. Diğer arkadaşlarımız için ise devre arası transfer dönemini bekleyeceğiz.

    Ozan'la oturup konuşacağım. Hem fiziksel hem de yetenek olarak iyi. Kariyeri kendi elinde, buna kendisi karar verecek.

#Damien Comolli
#Fenerbahçe
5 yıl önce