|

Coulibaly: Drogba bitmiş

Türkiye'de iz bırakan yabancı futbolculardan olan Fernand Coulibaly Süper Lig'le ilgili ilginç yorumlarda bulundu. Ligin en iyi takımı olarak Galatasaray'ı gösteren Malili eski futbolcu 'Fenerbahçe ile uğraşıyorlar' ifadesini kullandı.

İha
00:00 - 4/03/2014 Salı
Güncelleme: 14:59 - 4/03/2014 Salı
Yeni Şafak
Coulibaly: Drogba bitmiş
Coulibaly: Drogba bitmiş

Eski futbolcu Coulibaly, yıllardır Fenerbahçe ile uğraşıldığını ve takımın iyi gitmemesi bazı güçlerin ellerinden geleni yaptığını öne sürdü.

Uzun yıllar Türkiye'de forma giyen ve Abdullah Doğan ismin alıp Müslümanlığı seçen eski futbolcu Fernand Coulibaly katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Coulibaly, "Yıllardır Fenerbahçe ile uğraşılıyor. Herkes Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ın peşinde. Ben bu takımı çok seviyorum çünkü olay bir takım. Düşünün, Fenerbahçe iyi giderken olaylar var, kötü giderken olaylar var. Ama şu anda Fenerbahçe'nin iyi gitmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.

Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçına da değinen Coulibaly, "Bence geçtiğimiz hafta Fenerbahçe, hakeme biraz baskı yaptı. Yapmasalar bu iki penaltıyı vermez. Ligde en sağlam takım Galatasaray ama ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe'yi seviyorum' dedi.

'Melo için önemli olan para'

Galatasaray konusunda da açıklamalar yapan Coulibaly, 'Drogba bitmiş. Bakıyorsun, hadi git, gidemiyor. Motor yanmış. Tabii bir de Melo var. Sahada tekme atar, vurur, her türlü faullu hareketi yapar ama Galatasaray'ın en sağlam adamı o. Ama onun için de önemli olan paradır. Drogba gol attığı zaman koşuyor, formayı öpüyor ama yalan. Afrika kupasında başarılı oldu ama Türkiye'yi seçti çünkü burada vergi yok' diye konuştu.

'Demek ki başbakanınız iyi işler yapıyor'

Uzun zaman önce Müslümanlığı seçtiğini Abdullah Doğan ismini aldığını vurgulayan Colulibaly sözlerini şöyle tamamladı: 'Türkiye daha önce Avrupa'ya göre 100 sene gerideydi. Ben futbolu bıraktım, başka ülkeleri dolaştım, Türkiye'ye geldim. Şimdi görüyorum ki, Avrupa'dan 100 sene ileriye gitmiş. Demek ki sizin Başbakanınız iyi şeyler yapıyor.'


10 yıl önce