|

Cristiano Ronaldo'nun en büyük korkusu

İha
00:00 - 3/12/2009 Perşembe
Güncelleme: 15:15 - 3/12/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Cristiano Ronaldo'nun en büyük korkusu
Cristiano Ronaldo'nun en büyük korkusu

Real Madrid'in dünya transfer rekoru kırarak renklerine bağladığı Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, en büyük korkusunun Şampiyonlar Ligi'nde eski takımı Manchester United'la eşleşmek olduğunu söyledi.


Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo yine çarpıcı açıklamalar yaptı. Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'ndeki olası bir Real Madrid - Manchester United eşleşmesinin kendisini endişelendirdiğini söyleyerek böyle bir şeyin olmasını istemediğini ifade etti. 24 yaşındaki yıldız konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Manchester United'a karşı oynamak istemiyorum. Eğer bu gerçekleşirse çok kötü duygular içerisinde olurum. 6 yıl Manchester'da futbol oynadım ve birçok şeyi orada öğrendim. Orada birçok arkadaşım var ve onlarla iyi ilişkiler içerisindeyim. Wayne Rooney, Nemenja Vidic, Rio Ferdinand, Nani, Partice Evra ve Anderson'la hâlâ görüşüyorum" dedi.


Cristiano Ronaldo, en büyük hedefinin futbol dünyasının efsane isimlerinden biri olmak olduğunu da vurgulayarak, "Eğer bacaklarım bana 40 yaşına kadar oynama izni verirse, futbol oynamak istiyorum. Ancak benim en büyük hedefim futbol tarihinin ilk sayfasında yer almak, tıpkı Maradona ve Pele gibi" diye konuştu.

14 yıl önce