|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derbide kumpas var

Cumhurbaşkanı Erdoğan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili dikkat çeken mesajlar verdi. Erdoğan, "Dün yaşananlar bizi çok üzdü. Bu futbol teröründen öte de bir şey. Bir kumpas da var" dedi.

Yeni Şafak
15:21 - 20/04/2018 Cuma
Güncelleme: 16:13 - 20/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan olaylı derbiyle ilgili ilk kez konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan olaylı derbiyle ilgili ilk kez konuştu.

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş maçında yaşananlarla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi.

Cuma namazı sonrası basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Erdoğan'ın olaylı derbiyle ilgili açıklamaları şöyle;

"Bu terörü birileri organize etti"

  • "Dün yaşananlar bizi çok üzdü. Bir defa bu futbol teröründen öte de bir şey. Bir kumpas da var. Bu terörü birileri organize etti. Maç gayet iyi gidiyor. Quaresma korner atıyor. Yok çakmakmış yok, bilmem ne. Şenol hocanın başına gelen olay kabul edilebilir bir şey değil. Keşke Tolga da olayların içine girmeseydi. Tribünlere biz hanımların, kızlarımızın gelmesini isteyişimizin sebebi Fair Play'di. Olay tersine döndü. Bu katlanılır bir şey değil.

    Şenol hocayı Fikret başkanı Aziz başkanı aradım görüştüm. Konuyla ilgili olarak federasyon bir karar verecek. Bakanlığımız da bir açıklama yapacak.


TFF karar verecek

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Şenol Güneş’in kafasına gelen cisimle yaralanmasının ardından Mete Kalkavan ve yardımcıları soyunma odasına gitti ve talimatlar gereği geri çıkmadı. Maçın akıbeti ile ilgili kararı ise TFF verecek.



#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
6 yıl önce