|

'Cumhurbaşkanı hep yanımdaydı'

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Kıvrak, geçen sezon geçirdiği sakatlığın ardından yaşanan süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini sürekli arayarak moral ve destek verdiğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 09:10 - 8/07/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Recep Kıvrak, kampta düzenlediği basın toplantısında geçen yıl yaşadığı sakatlık süreci ve bu sezon takımın hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Toplantıda ilk olarak geçen sezon geçirdiği sakatlığın ardından uzun süre sahalardan uzak kaldığı süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini sürekli arayarak moral ve destek verdiğini belirten başarılı kaleci, "Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Beni hiç yalnız bırakmadı, aradı, sağlık durumumu sordu. Sağlık ekibimiz sürekli çalıştı, ilgilendi" dedi. Geçen sezon son 2 ayda takımla antrenmanlara başladığını anlatan Onur, "Ama riske edilmedim. Şimdi yüzde 100 olarak kampa başladım. Allah nasip ederse bu sezon eski günlerimi aratmamak istiyorum. Hatta daha da üzerine çıkmak istiyorum" ifadelerini kullandı.



Yıldız transferleri beni kokutmuyor


Fenerbahçe'nin Nani, Galatasaray'ın ise Podolski'yi tranfser etmesini değerlendiren Onur, "Ülkemiz adına önemli transferler. Bu transferlerin ülkemizin marka değerini yükselttiğini düşünüyorum. Basında çok 'bu sene şu şampiyon, bu sene bu şampiyon diye değerlendirmeler yapılır, ama öyle olmaz. Bizim iyi bir ekibimiz var. Muhakkak 1-2 takviye olacaktır. Trabzonspor'un her zaman hedefi şampiyonluktur. Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız. En kötü ihtimal ilk 3'te bitireceğiz. Güzel bir sezon geçmesini temenni ediyorum. Önemli golcülerle oynamak çok güzel bir şey olacak herhalde. Bu transferler beni korkutmuyor, tam tersi hoşuma gidiyor" şeklinde görüşlerini dile getirdi.



Bu formayı giymek onurdur


Kaleci Onur, Trabzonspor'da oynamaktan gurur duyduğunu söyyedi. Bordo-mavililere 19 yaşında geldiğini ve 8 senedir Trabzonsphor forması giydiğini belirten milli kaleci, "İyi ki buraya geldim. Bu formayı giymek benim için şereftir, onurdur. Geçmişte nasıl terlettiysem gelecekte de terletmeyi istiyorum. Bir hasret var demeyeceğim. Bu hasreti biz zamanında sonlandırdık. Yeni bir hedef yine şampiyonluk. Trabzon halkına yeniden kupalar getirmek istiyoruz. Bunu terimizin son damlasına kadar sahada göstereceğiz" dedi.



Özer'in tapusu alındı


Trabzonspor'da 1.5 yıldır kiralık forma giyen Özer Hurmacı'da mutlu son. Bordo-mavililer, Kasımpaşa'dan transfer edilen başarılı oyuncu ile 3 yıllık anlaştığını duyurdu. Özer Hurmacı, yıllık 3 milyon 500 bin TL'den toplam 3 yıllık anlaşma karşılığında toplam 10 milyon 500 bin garanti ücret ve maç başına 29 Bin TL alacak.



Hakan'ın yerine Yavuz Waris kampa katıldı


Trabzonspor'da anlaşma sağlanamaması üzerine sürpriz bir şekilde kamptan ayrılan kaleci Hakan Arıkan'ın yerine 21 Yaş Altı takımından Yavuz Aygün çağrıldı. Genç kalecinin dün bordo-mavili takımın Hollanda kampına katılırken, takımla birlikte çalışmalara başladı. Trabzonspor'un dün akşam yapılan çalışmasına ülkesinden dönen Waris de katıldı. Bu arada teknik direktör Şota Arveladze'nin yeni yardımcısı Gürcü antrenör Giorgi Devdariani, dün bordo-mavili takımın teknik heyetine dahil oldu.





#Onur Recep Kıvrak
#erdoğan
#Nani
#Galatasaray
9 yıl önce