|

Da Silva İle ilgileniyoruz

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, transferde verimi ve maliyeti ön planda tuttuklarını ifade ederek, “Yakın zamanda takviye olabilir. Caen’da forma giyen 30 yaşındaki stoper Damien Da Silva ile ilgileniyoruz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 03:13 - 9/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
 Caen’da forma giyen 30 yaşındaki stoper Damien Da Silva
Caen’da forma giyen 30 yaşındaki stoper Damien Da Silva

Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Özkan Sümer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında yapılacak takviyeler ve takımdaki futbolcular hakkında açıklamalarda bulundu. Sümer, transferde bir oyuncunun verimini ve maliyetini ön planda tuttuklarını belirterek, “Transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Temasta olduğumuz isimler var. Yeni bilgiler edinerek ve çok güvenilir referanslardan hareket ederek kadromuza oyuncu katmaya çalışacağız. Yakın zamanda takıma takviye olabilir. Bazı durumların netleşmesini bekliyoruz” dedi. Sümer, basında yer alan Fransa’nın Caen takımında forma giyen 30 yaşındaki stoper oyuncusu Damien Da Silva’nın da görüştükleri oyunculardan biri olduğunu vurgulayarak, pazarlık aşamasında olduklarını belirtti.


BURAK’I SOKAĞA ATACAK HALİMİZ YOK

Özkan Sümer, yıldız golcüleri Burak Yılmaz hakkında da konuştu. 32 yaşındaki futbolcunun takımda kalmasını istediğini belirten Sümer, “Burak ile neler olabileceği doğrultusunda hiçbir görüşmemiz olmadı. Sözleşmeli oyuncumuz ve bize Burak ile ilgili gelen herhangi talep yok. Biz de var olan oyuncumuzu kalkıp sokağa atacak halimiz yok. Bizim oyuncumuz, kampta yer alacak. Bu değerdeki bir oyuncumuzu kalkıp yok sayacak bir halimiz yok” diye konuştu. Bordo-mavililerin futbol koordinatörü Özkan Sümer, geçen sezon Arjantinli oyuncu Jose Sosa’nın transferindeki madde nedeniyle 1 milyon Euro ödeyerek Milan ile yapmaları gereken hazırlık maçını bu sezon oynamayacaklarını da belirtti.

Okay için son bir hafta

2015-16 sezonundan beri Trabzonspor formasını giyen ve geçen yıl sözleşmesi 2020 yılına kadar uzatılan Okay Yokuşlu’nun sözleşmesine konulan ‘Avrupa’dan bir kulüp 6,5 milyon Euro getirirse serbest kalır’ maddesinin 31 Mayıs ile 15 Haziran tarihlerini ve sadece bu yılı kapsadığı öğrenildi. Bordo-mavililerde 2018-19 sezonu için 1 milyon 200 bin Euro garanti ücret ve 200 bin Euro da imza parası alacak olan Okay için 15 Haziran’a kadar Avrupa’dan bir kulübün 6.5 milyon Euro yatırmaması durumunda genç orta saha oyuncusunun tüm hakları Trabzonspor’da olacak ve sonraki teklifleri kulüp değerlendirebilecek.

#Trabzonspor
#Transfer
6 yıl önce