|

Daha 1 maç kazandık

Oyuncularının müthiş bir oyun ortaya koyduklarını belirten F.Bahçe Ülker'in hırvat koçu Spahija, “Final serisinde öne geçtik. Ancak bu maç artık geride kalmalı. Çünkü bugün bir yenisi oynanacak. Bu nedenle önümüze bakıp bu karşılaşmaya çok iyi konsantre olmalıyız” dedi.

00:00 - 6/06/2011 Pazartesi
Güncelleme: 01:41 - 6/06/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Daha 1 maç kazandık
Daha 1 maç kazandık

Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisi ilk maçında G.Saray Cafe Crown'u 81-69 yenen F.Bahçe Ülker'de antrenör Neven Spahija, ortaya koydukları mücadeleden dolayı oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi. Hırvat antrenör, güzel bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, 'Bu kadar güzel bir maçtan sonra ilk olarak oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Maça hazırlanmak için rakibimize göre daha fazla vaktimiz vardı. Oyun planımız muhteşemdi, o yüzden oyuncularımla gurur duyuyorum. Ama bunun ilk maç olduğunun bilincindeyiz. Artık önümüzdeki maç için hazırlanacağız' diye konuştu.

BEKLEMEK DAHA ZORDU

Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Sean May de çalışmalarının sonucunda güzel bir galibiyet ettiklerini dile getirdi. Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Kaya Peker, “Maçtan önce de böyle bir skor bekliyorduk ama söylemek hoş olmazdı. Sonuç, iki takım arasındaki fark açısından biraz da mesaj olmuştur. Aynı oyunu gelecek maçlarda da tekrarlamak zorundayız. Önümüzdeki 3 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Beklemekten sıkıldık. Keşke peş peşe her gün maç oynasak' ifadelerini kullandı.

OYUNUMUZU OYNAYAMADIK

Galatasaray Cafe Crown Başantrenörü Oktay Mahmuti, Fenerbahçe Ülker karşısında dirençli olamadıklarını belirtti. Eksik oyuncuların sıkıntısını Fenerbahçe Ülker karşısında oldukça fazlayaşadıklarını dile getiren Oktay Mahmuti, “Rakibimiz de çok etkili oynadı. Karşılaşmada istediğimiz direnci ortaya koyamadık. Her zaman yaptığımız, inandığımız ve bizi finallere taşıyan direnci koyamadık. Bunları da yansıtamayınca onların yeteneği daha fazla ortayı çıktı ve kaybettik' şeklinde görüşlerini bildirdi. Bu arada Galatasaray Cafe Crown'da ameliyat olduğu için sezonu kapatan Rancik bugünkü karşılaşmada da forma giyemeyecek.


Final serisinde heyecan kasırgası bugün de sürecek

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown'ı karşı karşıya getiren play-off final serisinde ikinci maç bugün yapılacak. Fenerbahçe Ülker'in ev sahipliğinde, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki derbi saat 20.00'de başlayacak ve Spormax'ten naklen yayınlanacak. Ezeli rakipleri 26 yıl sonra karşı karşıya getiren ve 0-0 eşitlikle başlayan final serisinde ilk karşılaşmayı, 81-59'luk sonuçla kazanan Fenerbahçe Ülker, final serisinde 1-0 önde bulunuyor. Toplamda 4 galibiyete ulaşacak takımın 2010-2011 sezonu şampiyonu olacağı play-off final serisinin 3. ve 4. maçları ise 9 ve 11 Haziran'da Galatasaray Cafe Crown'ın ev sahipliğinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları süren Mirsad Türkcan ile Vidmar, Galatasaray da ise Rancik maçta forma giyemeyecek.



13 yıl önce